Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Luffy'nin En Zorlama Zaferi

Luffy'nin En Zorlama Galibiyeti


  • Kullanılan toplam oy
    529
Yalnız şu içerek kendini düzeltme Luffy'e özgü değil. Mum adam da su sayesinde eski haline dönmüştü mesela. Diş çıkma olayı için kamu spotu olduğu belli. Çünkü tayfadan herhangi biri olsa düzelirdi dişi demis Mangaka.
Onu bile kabul etmeyecekler var. ''Olur mu canım! Kamu spotuysa niye sadece Luffy'de oluyor '' diye isyan ederler. :)
 
Yalnız şu içerek kendini düzeltme Luffy'e özgü değil. Mum adam da şu sayesinde eski haline dönmüştü mesela.
Biliyorum zaten brook örneğini de kendim verdim, orada anlatmak istediğim eğlence amaçlı yapılmış bir şey gibi ama bakıyorsun değil, bildiğin ciddi ciddi oluyor fiiller gibi olaylar bunlar bana göre, op evreni için bile çok absürd duruyor. Bunu yapması e.odanın luffy'nin zaferine gölge düşürmekten başka bir işe yaramıyor açıkcası.
 
Crocodile ve Katakuri dövüşüne kesinlikle oy veririm. Croco bizimkini 2 kere haşat etti en sonunda Luffy, kan da bir sudur ayağına Croco'ya dokunabildi ve dövüşü kazandı. Kata'dan bahsetmeme gerek yok o dövüşü sıcağı sıcağına herkes biliyor zaten.

Bu listeye 3. olarak ekleyebileceğim tek bir isim var o da Kuro'dur. Kuro'nun isminin listede olmaması çok tuhafıma gitti. Kuro dövüşü Luffy'nin tamamen ballı ve zorlama galibiyetlerinden biridir bana göre. Oda'nın bile bir lafı varmış sanırım ''Kuro'yu erken kullandığım için çok üzgünüm, ileri ki zamanlarda çıkması gereken bir düşmandı'' diye. Bu mevzuyu tam bilmiyorum, bilen arkadaşlar varsa doğrusunu söylerse çok sevinirim.
 
Net Crocodiledir. Luffy iki kere ölüyordu neredeyse birinde robin kurtardı ikincisinde su kafasına düştü.
Adamın kafasına su düştü ya daha ne olsun??? Net Crocodiledir bazı bahisler yüzünden kendinizi kandırmayın ne katakuridir ne doffdur. Crocodile ile dövüşürken adam iki kere öldü ya dahası var mı?
 
Enel diyenleri şaşkınlıkla okuyorum. Elektrik ısı falan diyorlar, mangada her şey hayali kabul görüyor ama elektriğe bu sevgi nerden geliyor anlamıyorum. Magmanın ateşi yaktığı bir seride elektrik konuşmak anlamsız geliyor. Emel en temizlerden biri, tek sıkıntı o k.Haki ile bu halleri düşmesiydi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık