Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 896 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Robin yine mantıklıydı. Tayfanın yaşca büyüklerindendi ve onları seviyordu. Sanjinin mantığıda iyiliğindendi ama Luffy'ye söyledikleri ve yaptıkları gerçekten ağırdı. Bir defa değil 2-3 defa oldu hatta. Zoro olsa tayfadan ayrılırdı bence. Yada sanjiyi öldürürdü :D Olum biraz sevinin la siz bu seriyi yıllardır takip ediyosunuz Luffy'nin geliştiğini korsanlar kralı olduğunu görmek için. Çok büyük şeyler başardı ben mutlu oldum. Kimse ana karakteri sevmek zorunda değil de bu seri onun hikayesi. Belki bitince One Piece (fanı olduğunuz kişinin yolu) diye yeni seri çıkar :D :D Luffy'nin şu ince hareketlerine hastayım bu arada. Zoro'da benzeri tavırlara sahip. Siz nasıl krallarsınız bee.
 
Katakuri' nin yenileceği belliydi. Bu şekilde yenileceği de belliydi. Rocky filmlerinde ki gibi oldu, dövüş sonunda daha fazla yumruk atan değil, dayanıklılığı daha iyi olup son yumruğu indiren kazandı. Nitekim de dövüş sonunda Katakuri' nin sırtı yere geldi. Luffy' nin geleceği görme power up ı da + sı oldu. Arc. başında kurtarılan Pekoms' ın da bir şekilde ekibi kurtarması gerekiyordu ve o da görevini yapmış oldu. Eğer bölüm böyle çıkarsa belki forum yüklenecek bana ama bölüm bence çok kötü değil ve beklediğim gibi.
 
Sanji bırakmaz sigarayı. Pudding bir şey diyecek ama ne? Hafıza ile ilgili bir şeyler yazılmıştı önceki sayfalarda mantıklı geldi bana. Ama olmasın be. Bir kere de mutlu olsun bu adam :(
 
Efsane bölüm den sonra efsane kötü bölüm. Şimdi biz artık Luffy herhangi birisiyle ölümüne dövüşe girse, ölümüne dayak yese yeni teknik açıp yeniceğini bilicez. Olmadı bu Oda.
Shounen değilmi işte hepsi aynı .
 
Şundan iki bölüm önce "Kritik bir saldırı savaş sonlandırır" denilmiş mi? Evet. Aksini iddia edeni görmedim ben buralarda.
Bundan 10 bölüm önce "Haki kullanıldıkça zayıflar" denilmiş mi? Evet. Bu adam 15 saattir haki kullanıyor Luffyi öldürmek için. Daha dün bölüm Mochi saldırısı yaparken armementi Luffynin armamenti çok harcadığı haline büründü. Birçok kişi de farketti zaten bu durumu.
Luffynin, formunun en güçlü saldırısını, zayıflamış bir adama gömünce kritik olmayacak da ne zaman kritik olacak?
Zamanında Luffy arenada dövüşünden Dofa kadar olan süreçte haki harcadı, zayıfladı deyince "YOOoEaaaaaaaaaaa" gibi sesler yükseliyordu.
Millet kafasına göre bir hikaye yazıyor, olan hintleri sırf kendi dogmalarından dolayı bir köşeye itiyor sonra "E. Oda sıvadı yeaaa" "Bu ne saçmalık yeaaa" demeye başlıyor. Bana gayet olmuş bir bölümken millet en kötüye basmaktan bahsediyor.Ne diyelim, basın abi :D Haklısınız, bi sizin kurduğunuz mantık doğruydu.
 
Efsane bölüm den sonra efsane kötü bölüm. Şimdi biz artık Luffy herhangi birisiyle ölümüne dövüşe girse, ölümüne dayak yese yeni teknik açıp yeniceğini bilicez. Olmadı bu Oda.
Shounen değilmi işte hepsi aynı .
Bu hep böyleydi. Bu dövüşteki sıkıntı Katakuri'nin net üstünlüğü . adam aralıksız dövdü , Luffy Boundman ile vurabildi onda bile Kata toparladı.

Lucci dövüşünde ikiside birbirine bölüm bölüm üstün gelmişti. Bu yüzden Luccinin yenilgisi böyle karşılanmadı.

Fakat bu yenilgi tam bir fiyasko. Katakuri resmen gel beni yen döv parçala diyor niye sempati besledi saygı duydu .

Kendini yaraladı, Snakeman'dan çıkıyor bayılan Luffy'e vuracakken vurmadı nefes alıp yığıldı felan yani kendi kendini zorla dövdürdü Kata.
 
Roger'in gücünü görmedik bilmiyorum ama oradan şu anda yaşayan en az 15 karakter çıkar ve orayı başlarına yikar . Örnek Yonkoular, amiraller, Garp, Dragon, Sengoku, Aokiji, Kong, Reiligh, 4 ihtiyar hatta Magellan ve Dof
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık