Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro, Monkey D. Luffy’nin Rakiplerine Karşı!

Hangilerini alırdı?

  • Buggy The Clown

    Kullanılan: 170 60.1%
  • Kuro

    Kullanılan: 240 84.8%
  • Don Krieg

    Kullanılan: 221 78.1%
  • Arlong

    Kullanılan: 194 68.6%
  • Crocodile

    Kullanılan: 44 15.5%
  • Enel

    Kullanılan: 21 7.4%
  • Rob Lucci

    Kullanılan: 62 21.9%
  • Hody Jones

    Kullanılan: 265 93.6%
  • Ceasar Clown

    Kullanılan: 230 81.3%
  • Doflamingo

    Kullanılan: 56 19.8%
  • Charlotte Katakuri

    Kullanılan: 32 11.3%
  • Kaido

    Kullanılan: 1 0.4%
  • Kizaru

    Kullanılan: 1 0.4%
  • Hiçbiri

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    283
Alakası yok. Gene aynı şeyi yapıyorsun. Alakası olmayan bir yerden One Piece'i eleştirenlere vuruyorsun. Enel dediğin adam hiçbir şeyden haberi olmayan sadece meyvesine güvenen bir adam. Kaldı ki adamın öldüğünü düşünüyorlar zaten. Seinenlerde bile ölü adama bir atak yapmayı gerek görmüyorlar. Ki biz de One Piece seinen olsun da denmiyor, mantığın dışına çıkmasın diyoruz. Yılların yonkou tayfası bizim yarım tayfa karşısında akıl tutulması yaşıyor, bu adamlar nice kişilerle kapışmalardan üstün çıkmışlar. Daha Brulee'yi adamakıllı kullanamıyorlar. Orduyu nakletti ya bitti işi. Hemen koş Luffy'e yakalan.
Yazdığım şeyde sadece op eleştirenlere vurduğumu görüyorsan diyecek bir şeyim yok. Onun içinde OP'e de gönderme var sonuçtan, nereden baktığına göre değişiyor yansıma. Bu eski tartışmalara da gönderme gibi bir şeydi. Mesela aklıma ilk gelen Kizaru lazeri ile Ace'in kelepçe anahtarına vuracak kadar keskin nişancıydı da niye Ace'e veya Luffy'e vurmadı. Hatta tüm savaşı domine edebilirdi teorik olarak gibi. Yada Doflamingo çatıda Luffy'nin niye ellerini bağladı, direk kafasını kesseydi yada ellerini bağlamadan önce de kesebilirdi çünkü Luffy baya savunmadızdı o an vs diye muhabbetler dönüyordu.

Yılların tayfasını geçelim, Nami denen arkadaş zamanında Enies Lobby'de girdaplardan rota çizip o rotada ilerletiyor gemiyi. Şimdi bakıyoruz Jinbei dalgadan gemi geçirdi aklı kaçıyor da övüyor :/ Ee şimdi noldu, Nami bu kapasitede değil mi? Bence öyle ama olay işlenişe gelince bunlar mangakanın eline kalmış. Neyse zaten ben bahsettiğin mantığı da anlamıyorum, sanırım mantığı bi kalıba oturmamdan kaynaklı :/

OP'un bu konu hakkında benim düşündüğüme en yakın şey şurada gizli.
"Sanat eseri bir şeyi ispat etmeli midir?" Çünkü şüphesiz her sanat eserinin ispat veya telkin etmek istediği bir kanaati vardır. Bir san'at eseri, bu kaanati mantık diliyle ispat mı etmelidir, yoksa içini dolduran hayatın diliyle telkin mi etmelidir?

Bu da bir esas değil, usul münakaşası olur, ikisinden birini tercih etmemizi isteyen herhangi bir anket muhabirine verebileceğimiz cevap şudur:

- ifade vasıtaları lisan olmayan musiki veya mimarlık gibi sanatlar için telkin metodu zaruridir. Fakat edebiyat kendini lisanla ifade eder ve lisan her şeyden evvel mantıki bir ifade cihazıdır. Edebi bir eserin, taşıdığı kanaati ispat için mantığa müracaat etmesi tabii görülür. Fakat edebiyat bir riyazi muadele gibi, yalnız mantıki düşünce mahsulü değildir; yalnız ispat etmez telkin de eder. Bu meselede dar bir görüş içinde kalmamak istiyorsak, sanat eserinin mutlaka bir davayı ispat etmesi lazım geldiğini söyleyenlere, bilakis sadece telkin planında kalması icap ettiğini ileri sürenlerin ikisinden de ayrı duralım. Sanat eseri bir bütündür: Kendi imanlarını, şüphelerini, buhranlarını, hummalarını, kendi fikirlerini ve ihtiraslarını başkasına kabul ettirmek için, mantık veya telkin, her çareye başvurabilir. Affetmediği şey, bu iki usulden yalnız birinin sofusu olmaktır.
 
Ben vermezler demedim ki. Ciddi vermezler dedim. Zaten üstte de niye verdiklerini açıklamışım. Zoro haterı olup da vuracak yer çıksın diye veren yine olur.
Oy verecekten kastım yeneceğini savunmak yani.Zoro wanoda kesin amiral diyen adamlar Enele yedirir mi sanıyorsun zoroyu.Bu bahsettiğim kişiler Zoro ile fujitora karşılaşsa zoro alır diyen,dressrosa bosunu alabileceģini baya baya söyleyen kişiler.
 
Her dövüşte Luffy kadar hakkı olacaksa neden olmasın :artiz:

Ne diyor Hıncal Uluç, uzatmalar Fb gol atıncaya kadar devam eder :oleyo2:
 
Oy verecekten kastım yeneceğini savunmak yani.Zoro wanoda kesin amiral diyen adamlar Enele yedirir mi sanıyorsun zoroyu.Bu bahsettiğim kişiler Zoro ile fujitora karşılaşsa zoro alır diyen,dressrosa bosunu alabileceģini baya baya söyleyen kişiler.
Yüzde 5 Enel'i alır diyen olmuş. Çok değil. İmkansız herhangi bir vs açsan daha fazlası çıkar. Luffy vs Kaido açılsa çıkmayacak mı mesela? Bunun Zoro fanlığıyla alakası yok yani. Kim yeneceğini savunuyorsa çıksın ortaya :) yok öyle biri.
 
Hodyle Ceasarı alırdı. Lucci de luffyle dövüşüp yere çaldıktan sonra (eğer giderse tüm tayfamı katleder dediği yerde) önceden dayak yememiş olsa lucciyi de alırdı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık