Nasıl yok.Enel vs Zoro aç oy vercek 10 kişi sayarım sana bir çırpıdaYa troll oy ya da yenemese de Zoro'ya veririm diyen fandır. Ciddi veren yoktur. Zaten altı kişi.
Nasıl yok.Enel vs Zoro aç oy vercek 10 kişi sayarım sana bir çırpıdaYa troll oy ya da yenemese de Zoro'ya veririm diyen fandır. Ciddi veren yoktur. Zaten altı kişi.
Alakası yok. Gene aynı şeyi yapıyorsun. Alakası olmayan bir yerden One Piece'i eleştirenlere vuruyorsun. Enel dediğin adam hiçbir şeyden haberi olmayan sadece meyvesine güvenen bir adam. Kaldı ki adamın öldüğünü düşünüyorlar zaten. Seinenlerde bile ölü adama bir atak yapmayı gerek görmüyorlar. Ki biz de One Piece seinen olsun da denmiyor, mantığın dışına çıkmasın diyoruz. Yılların yonkou tayfası bizim yarım tayfa karşısında akıl tutulması yaşıyor, bu adamlar nice kişilerle kapışmalardan üstün çıkmışlar. Daha Brulee'yi adamakıllı kullanamıyorlar. Orduyu nakletti ya bitti işi. Hemen koş Luffy'e yakalan.Orda farklı senaryo işledi, yoksa Oda indirtecek olsa Zoro'ya da indirtebilirdi ama küçük bi yardım ile. Mesela Zoro Robin'i indirdiğini görünce bodoslama saldırıp elektrik yediği için yeri öpüyor doğru ama sonrasında Wiper'da kairoseki olduğunu öğreniyor, hatta bu şeytan meyvesi kullanıcısının gücünü emen şey diyor. Demek ki o sırada ellerinde araç vardı Enel'i yenebilecek. Wiper Enel'i kısa süre etkisiz hale getirmişti üstelik, işlerini garantiye almak için kairoseki ile tuttuktan sonra kesip atabilirlerdi Enel'i ama... O zaman bu One Piece olmazdı One Piece hiçbir zaman böyle olmadı çünkü. Günümüzde hala böyle yapmadılar şöyle yapmadılar çemkirmesi görüyoruz, en başından beri yapmıyorlardı zaten :/
Luffy Zoro'ya Wano'da yetişecek diyolar... Kata'yı aştımı Zoro'ya yetişmesi için çok az kalacakmış.Croco, Enel, Lucci, Dof, Katakuri'yi kendi arclarındaki gücü ile yenemez. Dof'u, Katakuri'yi yener diyenler olmuş. Yeni bölüm çıkana kadar bu anketi Hayretle izliyorum. İlginç. En son G4'te bu kadar şaşırmıştım. Oda'dan bile daha çok şaşırtıyor bu anket.
oha. alkol, cips filan alıp geleyim hemen. çok ilginçleşiyo. Luffy'nin G313843123 açması kadar beyin yakan bir senaryo var.Luffy Zoro'ya Wano'da yetişecek diyolar... Kata'yı aştımı Zoro'ya yetişmesi için çok az kalacakmış.
SAldırı adı: DonLas'toryuZoro iç çamaşırının lastiği ile mi kesecek Enel'i?
Aynen saf alkol al ama. Bir de lastik al. Lastik koklamayı denedin mi hiç?oha. alkol, cips filan alıp geleyim hemen. çok ilginçleşiyo. Luffy'nin G313843123 açması kadar beyin yakan bir senaryo var.
Ben vermezler demedim ki. Ciddi vermezler dedim. Zaten üstte de niye verdiklerini açıklamışım. Zoro haterı olup da vuracak yer çıksın diye veren yine olur.Nasıl yok.Enel vs Zoro aç oy vercek 10 kişi sayarım sana bir çırpıda