Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Tayfaya Katılacak Kişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim tayfaya Luffy-Zoro arasında bir adam,Zoro-Sanji arasında bir adam daha gelmesi lazım.Nami,Usopp,Chopper,Brook ile bir yere varamaz bu tayfa.
 
büyük saçmalamışsın law + luffy bile dof ile zor başederken hawkins , kid ve apo mom u falan indiremez geçin o işleri sanji nin şov yapmasınada gerek yok gemiyi ve tayfadaki güçsüzleri koruması yeterlidir.
Okuma yazma konusunda ciddi sıkıntın var. Böyle manga okunmaz. Law ve Luffy çok az bir süre ikili daldılar onda da olan red hawk, conter shock, jet stamp ve gamma idi. Gerisinde ayrıydı bunlar. Eğer üçü de %100 sağlam olsa ve baştan sona birlikte dövüşseler Law+Luffy'nin Dofa çok ağır geleceği kabak gibi ortada lan.

Sonra şu muhabetten sıkıldım cidden. Hemen Marco-Jozu diye sayıyorlar. Yahu her yonkonun Marco-Jozusu olduğu nerede geçti. WB'nin tayfasının apayrı bir yerde olması işten bile değil. Çok özel meyveler var adamlarda. Ateş, anka, elmas sonra Vista, Thatch falan var. Hic mi bu adamların başka bir yerde olabileceği ihtimali düşünülmez anlamıyorum. Misal şu anki Luffy bence Marco gücünde değil ama bir yonkonun rahatlıkla sağ kolu olabileceğini düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık