Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Tayfaya Katılacak Kişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mangada da öyle mi şimdi ben hatırlamıyorum olabilir ilk nakama ama kesin değil Belki Jozu ilk nakama. Değinmek istediğim nokta o değildi. Arkadaş oradan girmiş hepsi öyle diye. Ama değil.
Tabii kesin degil ama bense oyle bir izlenim olustu, mangada var miydi bilmiyorum.

Not: konuyu bulandirmak icin dememistim bu arada, oyle gibi olduysa kusura bakmayin
 
Kelimenin anlamını biliyorum zaten. Ama mesela başım çok ağrıdigi zaman kafam off oldu yerine başım ağrıdı kullanırım. Daha bu cümleden bu çıkarımi yapmışsan zaten mangada da pek bir sey anlamani bekleyemezdim.
Eyvallah.Bak burası genel tartışma değil okuman yazman var herhalde anlayabilme gibi bir yeteneğe de sahipsin madem şu başlığı bir oku o zaman.
Bu bahsettiğin durum ile manga anlamanın ne alakası var.Yaşın benden küçük belli şahsım için tartışmaya girmeyi sevmiyorum ama başkalarının hatalarını söylerken kendi hatalarını göremeyen birisin.Kelimenin anlamını biliyorum yazıyorsun o cümlede kullandığım diğer kelimeleri mi anlamadın yoksa?Eğer onları anlamadı isen o zaman sende sıkıntı var.Sana başka yorum atmıyorum bu konuda,hakarete yakın söylemlerin için eyvallah diyorum istediğini yazabilirsin.

Tayfaya Monet katılacak.
 
Yasopp'un Shanks'ın ilk nakaması olduğu kesin değil ki. Sadece Yasopp'un yanına gittiğinde tek başına görünüyor, belki Beckman'ı beklemesi için başka limanda bırakmıştı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık