tayfaya gelecek olan kişinin bir defa zorodan güçsüz olması lazım mantıken. roger-rayleigh birlikte başladılar 1.-2. adam ilişkisi vardı aynısı luffy ile zoro için de geçerli. zoro fanı olmakla falan da alakası yok op dünyasına bakılınca hep 1. ve 2. adam ilişkisini görüyoruz: roger-rayleigh, shanks-beckmann, wb-marco hatta son arcta dof-pica(meyve gücü nedeniyle de olsa en fazla baş ağrısı ve yıkım yapan pica). bu nedenle op dünyasında hiç kimsenin bu capt-vice capt arasına gireceğini zannetmiyorum. usopp olayında zoro vice capt olduğunu gösterdi. bu olayın sanji tarafından onaylanarak zoronun haklı olduğunun söylenmesi de sanjinin kararlar alınırken bir rolü bulunuduğunu gösterdi bize ancak benim düşünceme göre bu rol zorunun ki kadar etkili değil. bu demek değil ki sanji güçsüz sanji ezik.
bakıldığında oda bizim tayfa için bir monster trio kavramı oluşturdu ve bence bunu da sonuna kadar sürdürecek. bu nedenle tutup da o kadar yaşananlar, 2y arası falan sonra bu trionun arasına adam sokmaz oda. ya da bunu alalım zoro sanji güçlenir geçer diye bekletmez. tayfaya jinbeinin şu an katılmamasının sebebi de açıkça bu bence. law gibi birinin araya sokulması okuyucuları da ciddi manada böler ki oda nın da bunu istediğini sanmıyorum. sonuç olarak law gibi güçlü biri asla tayfaya katılmaz ki law da luffy den emir alacak adam değil sonuçta kendisi de bir d. ayrıca kendi tayfası var. sonuç olarak da elde kalanlara bakılınca rebecca , violet, barto, bellamy var.
violet gelirse tayfada ne olacak? rotacı falan olsa nami var. ancak dansçı olur belki öyle bir kılıf uydurulur.
rebecca gelse aynı sorun burda da var.babası falan derken mutlu aile tablosu mutlu krallık olayıyla bu da gelmez bence. (vivi gibi)
barto desen bartonun da bir tayfası var ve bir de yaptıkları falan var bizim tayfanın karakteri adam değil ben çok isterim ama oda istemez
adamsadece tayfayı ölümüne seviyor.
bellamy ? ben böyle bir adamı istemem ama gelebilme ihtimali var.