Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 891 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hmm, yani mesela sen hiç mi tvden, internetten izlediğin dizi ve filmleri eleştirmedin, para vermediğin halde. Eleştiri hakkı için katkıda bulunmak mı lazım. Başka serilerden feyz alıp şükür mü etmek lazım yada. Çıkalı 20 sene olmuş seri, insanlar istiyor ki uzatılmadan olaylar ilerlesin ki zevk alabilelim. Bu üreten ve tüketenin de yararına değil midir. Üreten daha az zaman harcayarak eserini sonlandırma imkanı varken kendini yormaz, tüketen de sünmeyen bir seriden zevk almış olur. Neyse, eleştiri hakkımıza da sınırlama getiririz yakında negzel :/
Benim bahsettiğim kitle kendini çok iyi biliyor. Bende eleştiriyorum ama yorumumda bahsettiğim gibi bencilce yorumlar vardı yani yasak olmasa sövecek adama. Ben her hafta eleştirdiğim bir serinin spoiler tartışmasına girip spoileri ilk okuyanlardan olmam. Her hafta adamı baştan aşağı demediğini bırakmayıp sonra bu hafta bölüm varmı veya spoiler çıktımı diyenlere ne demeli. Artık seriyi değil adamın ara vermesine de laf atılıyor.Dediğin gibi eleştirmek herkesin hakkı ve saygı duyulmak zorunda ama bunun seviyesi de olmalı.
 
Beyler paran kadar konuş mantıgı etik değil. Mesela ben şimdiye kadar 4 cilt aldım. Param olsa hepsini alıp seri yapacağım. 4 ciltlik eleştri yapma hakkı kaç karakter? 140??? Kaç para ulan bir fülüt :) :)... ama diğer serilerle karşılaştırıldığında haklı bir savunma yapıyor arkadaşlar. Şu konuya da değineyim 5 yıl diye planlanıp seri tutunca 20-30 yıla uzatıldı finali. Bu da insanlarda bir gerginlik oluşturuyor. Ama ben cin ali çizemezken adamın bana duygu aktarabilmesine de şapka çıkarırım...
 
Luffy her zaman büyük konuşur. Zira daha çaylakken bile "Korsanlar Kralı" olacağım diye karşısına çıkana kafa tutan bir yapıya sahip.

Ama Fujitora'ya karşı yaptığı atar bence mükemmel bir atar olsa da, bu lafın ben haddiden fazla ciddiye alındığını düşünüyorum.

Luffy çaylak bir korsandı, biraz tecrübeli ve eh işte denilebilecek korsanlar ile çarpıştı, onları yendi ve Grand Line'a girmeyi başardı. -ki Smoker o dönem Luffy'e birkaç gömlek büyük gelince tüymek zorunda kalmıştı.

Luffy Grand Line'a girdikten sonra rakipleri Savaş Lordları ve bazılarının da has adamları olmaya başladı. Croco'nun bazı adamlarını yendikten sonra Alabasta'da artık rakibi bir savaş lorduydu. Luffy Grand Line'da gece gündüz Savaş Lordları ile dövüştü, onların seviyesine yaklaştı, kimisini geçmeyi başardı. Ama geçemediği isimler vardı ki bunlar Magellan gibi isimlerdi. Yani daha amirallere bile yaklaşmamıştı Luffy. Sadece artık güçlü bir korsana dönüşmüştü.

2 yıllık aradan sonra hakiyi de öğrenince Luffy daha önceden kapışamadığı Magellan, Smoker ayarı isimlerle kapışabilecek hale geldi. Ve yavaş yavaş bu isimlerin seviyesine geldi, kimisini yine geçmeyi başardı.

Ve Red Line'da Luffy, artık bir yonkou'nun komutanları ile dövüşebilecek seviyeye ulaştı. Bariz bir üstünlük kuramıyor ama şöyle düşünmek lazım; seri başında Katakuri'den tek yiyecek bir elemandı Luffy, şimdi ise Katakuri karşısında şansını zorlamayı başarıyor.

Luffy'nin bundan sonraki yolu belli. Bir yonkou'nun sağ kolu olabilecek güce ulaştıktan sonra, ki bu kolay bir süreç olmayacak. Luffy Kaido'dan önce de kapışacağı başka isimler olacaktır. İşte bu isimleri de bir şekilde yenmeyi başardıktan sonra Luffy, bir yonkou'ya karşı şansını deneyecek hale gelebilecektir.

Not: Amiralleri hafife almayın. Luffy bir amirelle dövüşebilecek seviyeye gelmeden Kaido'nun karşısına çıkabilmesi ne kadar mümkün?

Yani sizce şuan Luffy Kizaru'yu alt edebilir mi?
 
Beyler paran kadar konuş mantıgı etik değil. Mesela ben şimdiye kadar 4 cilt aldım. Param olsa hepsini alıp seri yapacağım. 4 ciltlik eleştri yapma hakkı kaç karakter? 140??? Kaç para ulan bir fülüt :) :)... ama diğer serilerle karşılaştırıldığında haklı bir savunma yapıyor arkadaşlar. Şu konuya da değineyim 5 yıl diye planlanıp seri tutunca 20-30 yıla uzatıldı finali. Bu da insanlarda bir gerginlik oluşturuyor. Ama ben cin ali çizemezken adamın bana duygu aktarabilmesine de şapka çıkarırım...
:sapkali:
 
Serinin yavaş ilerlediği doğru insanların para vermeden eleştiri yapma haklarının da olduğu doğru. Ama bu seri water Seven arc'ından beri bu hızda ilerlemekte. Zou ve Marineford dışında serinin en önemli engelleri Luffy'nin önderliğinde hallediliyordu. Luffy de genellikle kendinden güçlü olan veya güçlü olduğu düşünülen kişilerle dövüştüğü için Luffy dövüşleri hep en çok uzatılan bölüm olmuştur. Yani seri şimdiki durum için değil her zaman yavaş ilerlemiştir. Bence seriye başladıktan 100 bölüm sonra bırakmanız sizin için en iyisi olacakmış. Ayrıca spoiler yorumlarında bunu dile getirmekte hoş değil bence ayrı bir konu veya genel tartışmada tartışılması daha mantıklı yani spoiler yorumlarına girdim daha bölümle ilgili spoiler okuyamadım neredeyse. Tartışılacak yer burası değil. Ben de bunu buraya yazarak kendimle ve bu yazımla çelişiyorum ama yazma ihtiyacı duydum.
 
Arkadaşlar mangakaya ait düşüncelerinizi, ara konusu ilgili başlıklarda tartışsanız daha iyi olur.
Bizi konuyla ilgisi olmayan şeyleri okutmaya zorlamayın! İzin verin de bölümle ilgili düşüncelerinizi okuyalım.
 
Çok takmamak lazım araları her halükarda aşağı yukarı 39-40 bölüm veriyor Oda yılda. Ve bu 4 cilt demek. Yani adam yılda hiç ara vermese 5 cilt verecekken 4 cilt veriyor ve bu çok ama çok iyi bir rakam. Zaten adam bölüm çıkarmayınca keyif çatmıyordur illaki çalışıyordur. Hiç bir şey yapmasa bile gelecek bölümlere ilham olacak bir şeyler araştırıyordur. Kolay iş değil sadece başına oturup 17 sayfa tasarlamak çizmek değil adamın işi.

Bununla birlikte bu kadar kısa sürede bu kadar az bölüm okumamızda can sıkıcı. Güncelde olduğumuz için neredeyse hiç ilerlemiyor hissene kapılıyor insan animeye bakıyorum o daha beter halde. Ama yapacak bir şey yok şu an beklemesi zor olsa da serinin böyle her zamanki hızında ilerlemesi en güzeli. Sadece şu takip işinden yıldık doğal olarak : ))
 
Sanji ve Luffy'nin aynı sözü söylemesi etkili olmamış bence.
Bunu Zoro ve Sanji'ye yapsa daha etkili olurdu gibi geliyor.O hissi aralarındaki çekişme güzel verirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık