Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 890 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu cümleyi görünce çok şaşırdım. Benim 2-3 ay önce "ironi" yaptığım bir cümle. Benden başkası kullandıysa bir şey diyemem. İlginç. Fil nefreti deyiminin şekil bulmuş halidir o ise.o_O
Sen de olabilirsin, pek hatırlamıyorum. O civarlardaydı, gerçi pek "ironi" olarak hatırlamıyorum nedense.
 
Big Mom'ı Luffy'nin Kong Gun'ı bile uçuramıyor eliyle savunduğu sıra.:D Ki bu Kong Gun'ın Kata dahil Dof'a felan ne yaptığı ortada. Big Mom'ın kafa gidik. Büyük ihtimal savunma felan da yapmıyor. K.hakide kullanmıyor kadının umrunda değil gibi duruyor. Jinbei'yi başta uçurmuş Jinbei gelip onu uçurdu denmemiş spoilerda uzaklaştırmış denmiş. Deniz suyu ile olmayacak iş değil savunma yapmayan kadını uzaklaştırmak.

Diğer tarafta güle oynaya Mihawk'ın ataklarını karşılayan Vista var.:D Bu tarafta ise Big Mom'dan her fırsatta kaçmaya çalışan bir tayfa. Evet çok benziyor durumlar. Öyle benziyor ki Big Mom söz ile bitiriyor dövüşünü.
Haklısın :rolleyes:
 
8 yıldır bu seriyi takip ediyorum, aranızda daha uzun süredir takip edenler de vardır. Ama hiçbir zaman One Piece'in bu kadar kabak tadı vereceğini, hikayenin 2 çocukça şaka ve plot armordan ibaret hale geleceğini düşünmedim.
İlk kez okurken yaşadığım zevki hatırlıyorum da ben o zevki hiç bir manga/anime/mahnwadan almadım.
Ama gel gör ki bu spoiler yalan çıksa bile bu arcın hali ortada, Dressrosa ortada. Seri artık Ft, Narutodan farksız benim için. Muhtemelen okumayı sürdüreceğim gerçi ama yeni bölüm heyecanı diye bir şey kalmadı. Aa bildirim geldi, okuyayım bari şunu 5 dk tuvallette moduna geçtim.
 
Zamanında demiştim One Piece sonu Bleach etkisi yapacak.Hala lafımın arkasındayım.
Bak Wano’da da aynısı olacak arc ortalarına kadar güzel ilerleyecek aksiyonun bir başlayacak Oda Leyla’ya bağlayacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık