Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 890 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zaman Mihawk'ı biri uçurursa bende sana hak veririm :good:
Big Mom'ı Luffy'nin Kong Gun'ı bile uçuramıyor eliyle savunduğu sıra.:D Ki bu Kong Gun'ın Kata dahil Dof'a felan ne yaptığı ortada. Big Mom'ın kafa gidik. Büyük ihtimal savunma felan da yapmıyor. K.hakide kullanmıyor kadının umrunda değil gibi duruyor. Jinbei'yi başta uçurmuş Jinbei gelip onu uçurdu denmemiş spoilerda uzaklaştırmış denmiş. Deniz suyu ile olmayacak iş değil savunma yapmayan kadını uzaklaştırmak.

Diğer tarafta güle oynaya Mihawk'ın ataklarını karşılayan Vista var.:D Bu tarafta ise Big Mom'dan her fırsatta kaçmaya çalışan bir tayfa. Evet çok benziyor durumlar. Öyle benziyor ki Big Mom söz ile bitiriyor dövüşünü.
 
Efsane çıkarımlar gelmeye devam ediyor. :D Tüm komutanları Akainu'nun karşısına dizen de, sadece Vista'yı Mihawk'ın karşısına çıkarıp gevşek gevşek konuşturan da aynı mangaka. Ben de bir çıkarım yaptım. Akainu=3xMihawk.
@Eustass Captain Kidd
Gerçeği zamanında görüp reyizi savundun hep. Kral adammışsın. :/Kid KK olacak diyorsan hak verebilirim sana şu an.

Neyse işte, bölüm çıksın da o zaman net konuşurum. Lakin şimdilik iç açıcı durmuyor. Haki dahi bilmeyen, çöplerden ayar üstüne ayar yiyen bizim tayfanın çöpleri kalkıp imparatorun baya baya ciddi saldırılarını tankladılarsa uzun bir süreliğine seriyi bırakabilirim. Mantık sınırlarının dışına çıkmanın da bir sınırı olur. Şimdilik bölümü beklemeye devam.
 
İyi olan her bölüme kötü atanlar için ben de bu bölüme iyi atıyorum" diyenler de vardı
Şu cümleyi görünce çok şaşırdım. Benim 2-3 ay önce "ironi" yaptığım bir cümle. Benden başkası kullandıysa bir şey diyemem. İlginç. Fil nefreti deyiminin şekil bulmuş halidir o ise.o_O
 
Mihawk ne alaka bu bölümlen ahaha :D

O değilde BM KKG yese ne olur acaba:hmm:
Jinbe’nin yumrukla uçan KKG ile ada duru yapar.
 
Oda efendi bizim 4. sınıf reklam kanallarını izliyor galiba. Böyle bal o kanallarda bile satılmıyor. Bu nedir yav?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık