Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 890 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kaç bölüm önce patlama olduğundan boş çuval gibi yuvarlanmıştı bence bu uçmalar yuvarlanmalar falan pek güç gösterisine girmiyor ama sonuçta Vista, Vista diye uçuşanlar az biraz rahatlar bu bölümden sonra :bilmem:

Gerçi daha bölüm yok bi bakalım neler olacak o_O
Bak, yumuşak davranıyorsun sonra üste çıkıyorlar. :D Neyse, bölüm çıkmadan konuşmayalım. Biraz daha sabır.

@Hakili Yumruk Daha neler yakaladım da, bölümü bekliyorum. :)
 
Evet klasik spoiler sonrası coşan arkadaşlar var... Buradan yine alakasız yerlere bağlayacaklar ya hayırlısı. Kanser is coming. Yıllardır görünce artık şaşıracak yerleri ağrıyor insanın.
 
Bölümün direkt Oda Taşlama konusuna yönlendirme yapması gerekiyor, öyle saçma bir bölüm. Bu yorumu Katakuri'nin mal mal Brook ile Chopper'ın gemiye çıkıp adamlarını dövmesini izlediği 876. bölümde de yapmıştım. Bölüm çıkınca yapılacak savunmaları merakla bekliyorum, orada da efsane savunmalar(!) vardı çünkü. Gerçi kötü bölümler için, "İyi olan her bölüme kötü atanlar için ben de bu bölüme iyi atıyorum" diyenler de vardı:(.

O bölümün yorumunda yazdığım şeye bak. İroniye gel.
http://www.korsanfan.com/konu/876-pudding-tesadüfen-ortaya-Çıkar.6217/page-8#post-791273
Hiç tatmin edici bir cevap değil, Ana zaten şu an Luffy'nin ensesinde bu biliniyor, hatta yenildikleri düşünülüyor, Ana gemiye gelse Brook ile Chopper'a vursa yarısı boşa gidecek. Bir kez daha söyleyelim yenildikleri düşünülüyor, bu ne demek, Linlin Hasır Şapkaları yakaladı demek. Senin argüman direkt çöküyor zaten, Linlin yakaladıktan sonra zaten öğrenir pastanın onlarda olmadığını, hadi bunu pas geçelim. Katakuriyi ve Perosperonun ikisinin de meyvesi kişileri olduğu yere yapıştırmaya muktedir, birinden Vinsmokelar kaçamadı, birinden geleceğin korsanlar kralı. Bu adamlar izlemeyip o tutsa yeter zaten ben öldür demiyorum ki. Ana gelince ayna dünyasına gene kaçarsınız, pasta yapılana kadar orada kalırsınız ne var yani.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık