Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin bayıldığı dediğin sahneden sonra Zoro kalkıyor ve Lola Zoro'nun dayanıklılığını övüyor. :) Bayılıp kalkmak ve devam etmek dayanıklılık değil mi? Luffy ne zaman kalktı? Kuma geldi, Zoro'yla kapıştı. Ayı Şoku attı. Tüm ada sarsıldı. Luffy paşamız hala yatıyor. :) Acılar çıkarıldıktan sonra uyandı. :D ''Luffy de dayanırdı,'' senin hayalindir, saygı duyarım ama ''Zoro daha dayanıklıdır,'' bir hayal değil.

Zoro'nun neden sakat kaldığını yazdım zaten. Mesele sakat kalıp kalmaması mı, mesele iyileşme hızı mı yoksa dayanması mı? Mihawk kestiğinde de mahvoldu Zoro ama dayandı mı? Dayandı. Arlong, Sanji ve Usopp tarafından da övüldü.

Ben Zoro daha güçlü demiyorum ki. Bu sahnenin öncesinde, Zoro kılıcıyla deveyi kaldırarak antreman yaparken Sanji ne diyor Zoro'ya? ''Shichibukai'ye bakınca kendi güçsüzlüğünü fark ediyor. Bu yüzden Luffy'nin kaybedeceğinden korkuyorsun.'' Zoro da korktuğunu söylediği için kızıyor. Yani Sanji demek istiyor ki, Crocodile'yi kendinden güçlü gördüğün için Luffy'nin yenileceğini düşünüyorsun ve bu yüzden güçlenmeye çalışıyorsun. Demek ki, Zoro kendisinin yenileceğini düşündüğü için Luffy'nin de yenileceğini düşünüyor. Ki Luffy yenildi mi? Evet.

Bu sahneye çok güzel bir cevap oldu bence. Bu cevap yeter bence sana.
O sahneden sonra herkes kalkıyor. Ama hemen sonrasında olmuyor. Yerde iki seksen uzanıyorlarken bunları başka yere taşıyorlar. Sonrasında geliyorlar.:D Luffy'nin bayılması ile Zoro'nun ki arasındaki fark ise şu. Zoro düşmana yenilerek bayılıyorken Luffy yendiğinden emin olarak bayılıyor. ( daha doğrusu kendini salıyor.:D) Bu adam Croco dövüşünden sonra bile zehirlendiği halde Kralı ve Robin'i bulundukları yerden çıkardıktan sonra kendini salıyor. Bu kadarını yapabilecek güçte.:D Eğer ki yapması gereken bir şey varsa Luffy'i öyle kolay kolay bayıltamazsın Zoro gibi.:D Zoro ciddi ciddi bayılır.:D Luffy ise kendini salar. Aradaki fark budur.:D

Bunun dışında zaten çok yorulmuş olduğu da ortada. Bunlar o şekilde uyuması için bir neden oluşturur. Ama ölmesini gerektirmez. Ama kaçırdığın nokta şu.:D Luffy Moriah dövüşünden sonra uyuyarakta olsa bunun zararını atlatabilirdi. Yani ölmesini gerektirecek kadar ağır değil onun için. Zoro ise Chopper tarafından tedavi edilmese en başta kan kaybından ölecek bir durumdaydı. Umarım bu farkı ayırt edebiliyorsundur.

Müthiş bir yorumlama olmuş. Bunu da sadece fan arkadaşlar yapabilirdi herhalde. Tebrikler dostum.
 
Çelik adam alaşımı değiştirip dünyanın en güçlü çeliği oluyor olm xd Sürekli kendini fırında ısıtıp yağ banyosu yapıyormuş. Aynı Magellan gibi işte kıps.
 
Şu verdiğin örnekle köşeye sıkıştım mı sanıyorsun valla helal olsun, ee öyledir sıkışmışımdır. Özel çelik, çelik meyvesi yemiş Ms.1'den daha sağlamdır :alkis::alkis:
Güçlendirilmiş çelik>çelik. O herifin ağzından benim çelik en güjlü çelik lafı çıktı mı? Hayır. Gerisi traştır. :/

Hem bak bunları senin için yazdım ben. Sıkıldım dedin ya ben de konu değiştireyim dedim. Ha bir de gerçekleri hatırlayım dedim. :rolleyes: Konu değiştiği için gideyim artık xd
 
Hayatında şu krakerden yememiş olanlar anlayamaz çelik kapının 3-5 katı kalınlığındaki krakerin ne kadar sert olabileceğini.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık