Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir ara onu da demiştim ama kiribachi'nin materyali ve sağlamlığı belirsiz olduğu için üstelemedim. Yalnız bu Krieg'deki olay farklı. Normal çelikten bile sağlam. :/
Bilinen en sağlam çelikten biri zaten o. Erkan paylaşmıştı. Oda özellikle ismini vermiş sağlamlığını belirtmek için.
 
Olayı anlayamıyorsun çünkü kafandaki düşünce Luffy-Zoro eşitliği.
1. Zoro ayakta kaldı mı ? Kaldı. Peki sonrasında ne oldu?
2. Luffy savaşa devam ederken acıları artıyor ve savaş anında o acılara devam ediyor. Zoro ise sadece Luffy nin acılarına odaklanıyor. İkisi aynı şey mi?
3. Luffy nin acıları ile Zoro nun acıları eşit mi?
Zaten ben bunlara cevap verdim. Aynı şeyleri yazmanın anlamı yok ki. O zaman ben de aynı cevabı yazmak zorunda kalırım.
 
@twei

Sana açıklama yapıyorum sonuna "Olmadı mı?" yazıyorum.Cevap vermeye tenezzül etmiyorsun.

Hareketi sürdürdükçe elbette zorlaşıcak fakat ben sana 1 kgden bahsediyorum.Hiç spor yapmamış halinle salona gitsen en az 8-10 kg ağırlıkla başlarsın ki 1 kgyi 100 kere kaldırmak seni neden o kadar yorsun ? Zoro'nun yaptığı şeyi neden tam olarak karşılamıyor onuda anlamadım.
O soru nerde, şu an başka bişeyle uğraşıyorum kaçırmışımdır. Hiç spor yapmamış birisni 8-10 kg dan başlatmazsın bu arada, başlatsan bile 3-5 bilemedin 10 tekrarlı set yaptırırsın. Bak mesela gün içinde yaptığın basit işler bile çok tekrara binince yorucu olur. Kaslar bu stresi kaldırmaz eğer dayanıklı değilsen. Günde 100 kere oturup 100 kere yerinden kalkan birini örnek alalım. Bunu güne değil de tek sefere yayarsan 100 kere yerine oturup kalkan birisi nefes nefese kalır, 5 km yürümekten daha fazla yorar insanı. Halbuki çok basit bi hareket fakat yaptıkça üzerinde stres biriktirir. Sürekli acı ve stres almak da buna benziyor amaan neyse ya işte. Ben sadece örneğini beğenmedim. Pff niye uzatıyorsam.
 
Ben sana bir koz daha vereyim Hasan. Don Krieg dövüşüne bak. Luffy orada Don Krieg'in özel çelik zırhını kırıyor. Güçlendirilmiş çelik yani. Alabasta'da çelik kesip seviye atlamaya çalışan birisi varken Luffy tee ne zaman yapmış o işleri. :rolleyes:
Şimdi özel araba lastiğiyle, lastik adam arasındaki farkı, özel çelikle çelik meyvesi yemiş adam arasındaki farkı mı anlatacaz, sensei yapma böyle gözünü sevem :oleyo2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık