Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Koca Ana Korsanları vs. Marineford

Hangi taraf alır?


  • Kullanılan toplam oy
    93
Oyumu BM korsanlarına verdim ama tabii ki yüksek ihtimalle Marineford tarafı kazanır.

Bu iş bence kas gücünden ziyade kreatif meyvelerle ilgili. Mesela Bruule acayip bir koz olur BM korsanları için. gizlice onu kullanıp marineforda da binanın içinden Craker askerlerini salıp iki ateş altında bırakabilirler. Ha keza işlerin kötüye gittiği anda Ayna dünyasına dalıp tekrar gelebilirler-gelemeyebilirler buna göre sağlam plan ile işler çok değişir.
 
Kimse konuyu okumuyor :)

Niye yorum yazmak için bu kadar acele ediyorsunuz ki. Kendi fikrinizin kıymetli olduğunu düşünüp burada başkaları ile paylaşıyorsunuz ama konuya kıymet verip okumuyorsunuz :)

Konu tüm MF vs tüm BM değil. Belirli sayıda karakter savaşıyor. Hangileri olduğuna bakın bir zahmet.
 
BM, Katakuri, Smoothie 2 Amiral ve Mihawk'u alsa, Cracker, Snack ve Daifuku 1 Amiral ve Doflamingo'yu alsa, Oven ve Perospero Kuma ve Hancock'u alsa BM tarafı kazanabilir.
 
Ee Filo amirali ve garp yoksa marineford avcunu yalar zaten BM tek başına 2 amirali yer üçüncüyü katakuriye servis eder. Smothie de bi zahmet hancocku alsın :D

Her türlü BM Tayfası alır.

Gözünüzü seveyim Marineford'da sadece 3 amiral,doffy,mihawk,kuma,hancock var. Cp0 bilmen diğer karakterleri konuya yazmamışlar bu anket boşa oldu zaten yorumlardan belli....
 
Son düzenleme:
Oramiralle koramiral karıştırılıyor bence. Big Mom 2 tane alıyorsa Kaido, WB, Roger falan kaç tane alıyor? :/ Tayfaları olmadan 2 yonkou kaptanı denizcilere dalsa işi bitirecekler demek ki.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık