Doffy’nin pert fotosu güldürdü
En az 1 amiral perte çıkmak şartıyla denizciler alabilir.
En az 1 amiral perte çıkmak şartıyla denizciler alabilir.
Yavaş yesin gaz yapar.BM tek başına 2 amirali yer
Shanks olsaydı MF'den istediğini alır çıkardı. WB'nin gücü kısılmış, astlar ve müttefiklerden birkaçı dışında çöpler gelmiş. Olacağı oydu. Shanks ise tam tersi. Asıl dediğinin aksine denizciler WB ve yanında getirdiği onlarca gemiyle müttefiklerine dalmayı göze almış ama ayağına sadece 1 gemi ilen Shanks'a dalamıyorsa bu denizcilerin buna cesaret edemediğini gösterir.Shanks'ın mfdeki diklenmesi çok abartılıyor.Altında çok anlam aramaya gerek yok bence.Sonuçta o arc Shanks gelmese bitecek gibi durmuyordu.Çünkü savaş aslında bitmiş olmasına rağmen denizciler hala korsanların peşindeydi ve böyle devam etse o arc bitmezdi.Bu yüzden o arcın bir şekilde bitmesi gerekiyordu Oda'da bunu Shanks'la yaptı.Ha tabii arcı bitirirken her zaman karizma kastığı karaktere bir karizma hareket daha yaptırmaya çalıştı.
Onun dışında mfye Shanks girse o savaşı yine kaybederdi.WB ''yaşlı ve hasta'' bir yonko demek yeterli değil.Bu adamın hasta ve yaşlı hali diğer yonkolarla aşağı yukarı aynı seviyede işte öyle bir canavar.WB ve tayfasını çok zorlanmadan yenmişken denizciler Shanks mfye girse ne olucak ? Aokiji-Kuzan gibi isimler savaşmasına rağmen adam akıllı efor sarfetmediler bile.Sengoku ve Garp tüm savaş boyunca 2-3 yumruk attı o kadar.
Aynı şekilde bunu da geçtim.Mantıken bir kere hükümet bir yonkoyla(WB'yle) olan savaşı göze alıyorsa illaki dışardan gelebilecek kişilere karşı bir önlem almıştır.Yani mfye gayette cp-0 gibi güçler yakın olabilirler olası bir tehdit karşısında.Sengoku saldırın dese ve hükümetten denizcilere ek güç gelse Shanks'ın kelleyi her türlü sallandırırlar.Ha tabii bu dediğim bir ihtimal.Böyle bir şey olmasa da sadece denizcilerin bile Shanks'ı yenme ihtimali var.
Dediğim gibi Shanks'ın artistliğinin tek amacının ilk paragrafta yazdığım şey olduğunu düşünüyorum.
Tebrik ediyorum. Doğru yolu buluyorsun yavaştan.Şenks herkesi alir.Çünkü o şenks.
Zoro muyuz biz yanlış yöne sapalımTebrik ediyorum. Doğru yolu buluyorsun yavaştan.
Tabi lan.Adam aleme handikap vermiş kolunu kaybederek.Yetişkin bir şenks bir günde 10 amiral yiyebilir. Bu bilgi de bir köşede dursun @Eustass Captain Kidd