Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 886: Ben Böyle Yaşarım!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında ordaki mesajımda o güce yaklaşması açısından bahsetmiştim ama o anlama kaymış bende farkındayım bak sana net söylüyorum Wano arcında bak net Zoro tümen komutanlarından biriyle eşleşsin bak sen o zaman ne övgüler yağdırılıyor komutanlara gör.
Hocam one piece ilk başladığım görüşlerim geldi de aklıma.Crocoyu gördük vaysss ne güçlü la bu adam,eneli gördük la bu adam napıyor zoroyu falan tekledi evet bu adamlar güçlü fakat güç olayı neye göre kime göre diye gider luffy göre güçlü evet ama bm ye göre çerez yani bu adamlar aslında güçlü değil inşallah anlata bilmişimdir.
 
Son düzenleme:
Katakulli luffy göre bizim tayfaya göre çok güçlü bir karakter ama bir bm ye bir kaidoyo göre değil elinin tersi ile vurup geçerler.
 
Hocam one piece ilk başladığım görüşlerim geldi aklıma.Crocoyu gördük vaysss ne güçlü la bu adam,eneli gördük la bu adam napıyor zoroyu falan tekledi evet bu adamlar güçlü fakat güç olayı neye göre kime göre diye gider luffy göre güçlü evet ama bm ye göre çerez yani bu adamlar aslında güçlü değil inşallah anlata bilmişimdir.
Üç tane yonkou komutanı Jack'ı hadi geçtim King Kata ve Marco amiral alamıyacaksa gitsinler Ray'den az haki etiğimi alsınlar bir dahaki arc olmasada Kaido'nun arcında Luffy amiral seviyesinde olacaktır zaten.Muhtemel tahminimde Moria o arcta olacak ve Luffy'e rahat bir 300 tane gölge akışı sağlayacaktır zamanında 100 tane alan adam 300'ü rahat alır şimdi o zaman Luffy show izleriz sonrasında Amiral seviyesine tırmanır.
 
Ama normali de o uzaması lazım,bir sonraki arc luffy amiral yapıyorsunuz eee ondan sonraki arc da yonkou oldu bittiye getirdiniz.Her arc tamam güçlensin de acayip bir seviye atlaması yapıyorsunuz karakterde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık