Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Cracker (Handikaplı)

Kazanan kim olur?

  • Zoro affetmez keser.

  • Cracker maalesef doğrar.

  • Berabere biter.


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
@Siyah Ateş Istedigin de istedigin kadar trolle. Bu adam wanoda cekirdek uye alcak guce gelcekse doffyde cekirdek uyelerinden gucsuzse zoronun drossrosada doffyi luffye birakmayip almasi lazimdi. Wanoda zoroya nolcak saniyosun vahiy gelip power up alip mi ana cekirdek uyesini alcak. Var olan gucu ve kapasitesi degismeyecek. Hele one piece evreninde butun big mom arci 1 2 gun falan. Yani demem o ki drossrosada neyse wanodada o. Wanoda cekirdek uyesi alirsa drossrosadada mingoyu alip fujiyi daha rahat tutmasi lazimdi o seviyede oluyodu cunku. Wanoda o seviyede olursa seriyi birakirim cunku abarti power uplarla coluk cocuk fanlari sevindirmeye doner seri. Ikinci bir zaman atlamasi sart. Zoro suan o seviyede kesinlikle degil wanoda hadi 1 2 yeni saldiri ogrendi yapti diyelim genede o seviyede olamaz bize gosterilenlerle. Gosterilmeyen varsa neden dressrosada yapmadi.
Luffy'nin sağ kol ile dövüştüğü evrende, Zoro 3. adamı rahatlıkla alır.

Sonra, Zoro Hody'i yenemez miydi? Şimdi yenemezdi diyecen diye korkuyorum ama yenerdi yani değil mi?

Neyse Zoro Hody'yi yenecek güçte olmasına rağmen arc villianı olduğu için Hody'i Luffy alıyor. Mingo'da aynı Hody gibi. Zoro Mingo'yu keser ama arc villianı olduğu için onu Luffy almak zorunda. Bunu da geçtim, Amiralde dahil Koca adada ne kadar güçlü savaşçı varsa işi gücü bırakıp tel itti, sen neyin Zoro'sundan bahsediyorsun? Hepsi birlikte Mingo'ya dalsa haşat ederler ama dalmıyorlar, neden? Çünkü o Luffy'nin rakibi!

Sonuç olarak, seriiyi şimdiden bırak sen :D
 
Ben gercekleri soyluyorum. Fujitora zoroyu yerin dibine sokuyoken,kaldi ki zoronun kendini tutmasi icin bir sebep yok, crackerin cok daha iyi dayanip karsilik verebilcegini cok rahat anliyabiliriz. Zoronun savastigi adamlar ugrasmalarina bakarakta su haliyle crackeri hayatta alamiyacagini kesinlikle soyluyorum. Ha ama su olcak one piecein gidisati ve yazarin kotulugunden dolayi zoro sacma sapan bir power up alip bir anda guclenir. Gerci ben hala seri sonunda bir amirali alcak seviyeye nasil gelecegini dusunemiyorum. Zoro o kulvarin adami degil yazarin hatasi bu. Bu karakter icin en iyisi teorilerin dogru olup olmesi.
Hocam baya ağır konuşmuşsun.:D Peki konu ile alakası yok ama Mihawk'ın seviyesi hakkında ne düşünüyorsun?
 
ben bir şey diycem bu oda vergonun karşısına sanjiyi dikti sonra dofun karşısına da sanjiyi dikti ama ne hikmetse ne vergoyla ne dofla zoro çarpışmadı oda bunu tesadüfen mi yaptı yani şimdi.
 
Ne Wanoymuş sanki kesin bilgi verildi Wano Zoronun miladı diye.

Luffynin olduğu yerde Zoro hiç bir zaman ön plana çıkamaz. O arc yine Luffy e göre işlenecek.

Zoro güç alır tamamda shogun dediginiz adamın gücü ne onu bilmek lazım. Shogun Marco ya da Dogthooth 'un ligi bir adam mı?
Ya da onu ılla Zoro mu yenecek.
 
Meyveyi kullanmasın kılıç kılıca çarpışsınlar Zoro alır ona eminim. :) Sözü var zaten kılıç dövüşünde yenilmeyeceğim daha diye.

Ancak bu gereksiz meyve arkasına saklanacak elbette kazanacak.Normal olanı yapıyor ona birşey demiyorum kendi gücü ama bu bana croconun lafını hatırlatıyor.

Ben meyveye güvenen aptallara benzemem diyordu Cracker meyveye çok bel bağlıyor.Meyve işe yaramayınca da uçak bileti alıyor işte. :/
 
Hocam baya ağır konuşmuşsun.:D Peki konu ile alakası yok ama Mihawk'ın seviyesi hakkında ne düşünüyorsun?
Ben mihawkin mesela katakuriyle kapissa katakurinin gerisinde kalcagini dusunmuyorum. Hatta ustunlugu sagliyarak bi savas cikarir. Sonuc ne olur bilemem de mihawka o unvanin bosa verilmedigini dusunuyorum. Adam zoro doffu alirdi diyo dressrosada ben daha ne diyim. Luffy bitik halde omuzlarda tasinarak lawin verdigi hasarlarla zor aldi gelmis zori alir diyo bunlar hicbir laftan anlamaz ki ne desen bos. Tek hakli oldugu yer seri sonunda zoronun aaglam adamlardan olcagi buda hikaye ve zoronun hikayedeki yeri yuzunden. Bu arada evet zoro hodyi alabilirdi
 
Bence zoro zor bi dovusun ardindan vergoyuda alirdi ben illa zoroyu yerden yere vurcam demiyorum tamam abartilmasindan dolayi nefret ettim zorodan ama kendimce hakkini yemem. Cracker konusuda cok ucuk zoro icin crackeri a-la-maz. Luffynin almasida zaten animedeki en sacma olaylardan. Adam gibi alsaydi bare
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık