doğru söylüyorsun adam kadın hastasıSanji sevdikleri ve kadınlar için gözü kapalı, önüne gelene daldığından oluyor hep bunlar.
doğru söylüyorsun adam kadın hastasıSanji sevdikleri ve kadınlar için gözü kapalı, önüne gelene daldığından oluyor hep bunlar.
+1Bence:
1. Amiraller ve Yonkolar aynı seviyede değil. Yonkolar apayrı bir seviye.
2. Mihawk amiral seviyesi çıkabilir mi? Çıkabilir diyelim ama Yonko yolu çıkmaz sokak onun için
Dostum ne algı çalışması, ne yüklemeye çalışması+1
Ortak bir yorumdan sonra hemen algı çalışması ile kendi düşüncenizi hemfikir olduğunuz insana da yüklemeye çalışıyorsunuz.
MF'de gördük işte ortalama bir amiral ortalama bir yonkuonun bayağı altında.1. adam ile sıkı bir dövüşü olur ki eğer amiralsen gücün bu shciysen gücün bu diye bir şey de yok.Yonkuoluk gücüne en yakını Saka o da hala o seviyenin adamı değil.
Dostum zaten sana deseydim senin mesajın başına +1 koymazdım.O +1 sana açıklama ise senin cevap verdiğin kişiyeydi.Dostum ne algı çalışması, ne yüklemeye çalışması
Alt tarafı cümleye koskoca”bence” kelimesi ile başladım ve o konuda kendi fikrimi beyan ettim. Katılmak veya katılmamak ona kalmış
Ben de şaşırdım zaten. Hem +1 yapıp hem de eleştiriyi görünce ne alaka dedimDostum zaten sana deseydim senin mesajın başına +1 koymazdım.O +1 sana açıklama ise senin cevap verdiğin kişiyeydi.
GomenBen de şaşırdım zaten. Hem +1 yapıp hem de eleştiriyi görünce ne alaka dedim
Keşke araya birkaç kelime ekleseydin
Birisi bana Zoro>Sanji olduğunu gösterecek bir tane sahne atsın.