Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. Donquixote Doflamingo

Kim kazanır?

  • Katakuri alır.

    Kullanılan: 284 80.5%
  • Doflamingo alır.

    Kullanılan: 52 14.7%
  • Kararsızım.

    Kullanılan: 17 4.8%

  • Kullanılan toplam oy
    353
Dostum söylemlerin hep ihtimal o yüzden tutarlı bir yanı yok. Ben mangadan çıkarıp söylüyorum. Neymiş vursa yenecekmiş katayı bu söyleminden ne çıkarmamı bekliyorsun bu tamamen senin oluşturduğun bir düşünce mangada örneği bile yok. Gatling hawk kullanıyor luffy ama katakurinin içinden geçiyor. Luffy ye karşı aynı teknikleri kullanıp öyle ezdi şimdi diceksin ki luffy g4 kullanmadı, dostum katakurinin şimdiye kadar ciddi dövüştüğünü mü gördük adam dalga geçerek dövüşüyor. Doflamingo meyvesini uyandırdı ve öyle kaybetti. Katakuri de meyvesini açtı ama ne red hawk ne hawk gatling hiçbir teknik işlemedi bu katakurinin farkını ortaya koyar zaten. Hem luffy vuramıyor daha dofinin katakuriye dokunabilceğini bile bilmiyoruz.
Dof vs Kata başlıbaşina ihtimal uzerine kurulu bir vs tabi ki ihtimale göre yorum yapacağım. Senin mangadan çıkarıp söylüyorum dediğin şey Katanın k hakisinin iyi olmasi. Ancak 2 karakter mukayesesinde bircok faktör bulunur. Yazayım sirayla,

Meyve yeteneği: Ikisi de meyveyi tam kapasite kullanıyor uyanış açmışlar. Şuana kadar elini ayağını uzatmak dışında Katadan bir teknik görmedik, bu konuda Dofun daha yaratıcı olduğu açık, sayısız tekniği var.

Haki ; Dofta 3 tür haki var, Katada 2 tür ama k hakide aşmış. O yüzden darbe almıyor lakin karşidaki adamda da k haki varsa darbe de vuramıyor Luffy ve Sanji örneği ortada. Luffy dikkati tayfadayken ve kendisi saldirıyorken darbe yedi sonrasinda hep sıyrıldı. Dof hayde hayde sıyrılır.

Dayanıklilık; Katanin bir numarasını görmedik, zira darbe yemedi, görsek bile Dofu geçeceğini sanmıyorum. Dof şu ana kadar gösterilen en dayanıklı 4. Karakter bana göre ilk ücü kaido bm wb

Fiziksel güç; Dofun tekmelerinin gücünü biliyoruz az çok ama Katadan bir şey görmedik hep meyve tabanlı saldirıyor.

Hız çeviklik; Kata G2 hızındaki Luffyi yakalayabiliyor. Dof da G4 ten kaçınabiliyordu.

Bu tabloda çok boşluk var ancak Dofun daha önde olduğu bence ortada. Luffynin kataya vuramamasi onun problemi Dof her halukarda uyanış açıp vuracaktır. Buna da belirsiz diyorsan söyleyecek bir şey yok. A B yi yener B de Cyi yenerse o zaman A Cyi de yener denklemi OPta işleyen bir denklem değil. Kata Luffye ters gelebilir ama bu Dofa da ters geleceğini göstermez.
 
Dofi uyanış ile bile Luffy'e doğru dürüst zarar veremiyordu. Katakuri'nin ise mızrağı isabet ederse Luffy'nin işi biter.
Hız olarakta k.hakisinin yardımıyla Luffy'e üstün hale geldi. B.hakisi ise Luffy'i her saldırıda zarar verdiğinden iyi diyebiliriz.
Dayanıklılık konusunda ise doğduğu gibi kalkıp yürümesinden anası gibi doğuştan canavar olarak görüyorum ve oldukça dayanıklı olacağını düşünüyorum.

Uyanış açmadan Katakuri ile Uyanış açmış Dofi denktir ama uyanış ile birlikte Katakuri anca g4 Luffy ile denk olur.
 
Önceden can yakan Doffy'nin tekneleri G4 açınca boşa çıkmıştı, bakalım aynısı Katakuri'nin mızrağı için geçerli olacak mı? G4 o mızrağı durdurabilir mi acaba :bilmem:

@Reiper Doflamingo G4'ten kaçamıyor bu arada. Uzaktan uyanış ile savunma saldırı yapmak kaçmak olmaz :(
 
Önceden can yakan Doffy'nin tekneleri G4 açınca boşa çıkmıştı, bakalım aynısı Katakuri'nin mızrağı için geçerli olacak mı? G4 o mızrağı durdurabilir mi acaba :bilmem:

@Reiper Doflamingo G4'ten kaçamıyor bu arada. Uzaktan uyanış ile savunma saldırı yapmak kaçmak olmaz :(
Basbayağı kaçabiliyor al bak bakim. :) ilk 2 darbeyi beklemiyordu Dof, sonrasında tekniği çözüp saldirıdan sıyrılıp kendi saldırıyor.

 
Oo iyi bi kere sıyrılmış o da iyi.
Sonrasinda Dof uyanışla karşilık veriyor zaten. Akabinde yedigi darbeler ise tamamen hikaye icabı. Özellikle son darbe tamamen akla zarar. Dof gibi zeki bir adam yumruğa kafa atacak kadar kibirli gösteriliyor ki çizdiğini yalanlıyor mangaka.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık