Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 715 Bölüm Yorumu / 716 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Soytarii26

bence kıralın yumrugu cünkü bi yumrukla koskoca younkou devrilecegini yazmış oda eger red hawk daha güçlüyle luffy yonkou yu indirdi diyebilirmiyiz
Yonkou ındırecek bızımkıler, Luffy'nın de en guclu saldırısı R.H gıbı, bence o kralın yumruk yonkou ındırmez sadece abartu ve su an R.H da ındırmez ama bı sure sonra R.H o guce ulasıcak. Yanı R.H su an daha onde bence :D
 
Bence buso koka , jet bazooka en iyileri . Ama bu dövüş esnasında kullandığı teknikler . Büyük olan Grizzly Magnum dur bence.

Edit : @Smoker sense'i den alıntıdır. Fikrine katılıyorum .
 
Elephant Gatling Gun Red Hawk ın tozunu attırır. Şuana kadar (ki bence daha güçlüsü Luffy power up almadan çıkmicak) gördüğümüz en güçlü saldırısı Elephant Gatling Gun. Red Hawk en güçlü G2+B. Koka saldırısı, Elephant Gatling Gun G3+B.Koka ya girdiği için her halükarda Red Hawk dan güçlü. 2 sene öncede G3 G2 den daha güçlüydü şimdide öyle. Adam Elephant Gatling Gun ile Nuh u az daha parçalıyordu (belkide Deniz Kralları gelmeseydi parçalardı) aynısını Red Hawk la yapsın ancak Nuh un bi yerine zarar verir.

NOT: Ayriyetten Luffy nin daha bişiyini görmedik diyenlere gelsin bu mesajım :)



dediğim gibi Luffy nin en güçlü saldırısını BAA da gördük. Eğer daha güçlüsü varsa bu ancak Power Up alıp farklı (yani klasik G2 G3 harici) bi saldırı olur yada Elephant Red Hawk Gatling Gun yapar ama şuan için bi Power Up almadan daha güçlü bi saldırı göreceğimizi sanmıyorum ki yazdığım Elephant Red Hawk Gatling Gun saldırısı bile Yonkou lar la aşık atmaya yeterde artar bile.
Bir de Nami'nin şu sözü var:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık