hala gidisati pek kestiremedigimiz icin kesin olarak konusulmuyor bu konu ustunde ama bu arc'ta cok seyler ogrenecegiz/gorecegiz o kesinluffy bu arcdan sonra yonkoulardan sonra dünyadaki en büyük korsanlardan biri olacak diyebiliriz dimi ?
Bu adam teke gitmemeli o kadar basit bir adam olmamalı.Biraz luffy zorlanmalı gücünü göstermeli bence.Hatta bazı arkadaşlar ivankov vs hancock'ta hancocku sırf haoshoku hakisi yüzünden kazandırıyorlardı Yani bu adamdada sonuçta bu hakiden var.O kadar kolay lokma olmaz umarım.Eğer Luffy Dedeyi Red Hawk ile Arenaya gömerse o arena yerle bir olur bence turnuva orada biter.
Garp'ın koparamadığı kafayı Luffy mi koparacak? Üstelik Luffy daha kimseyi öldürmedi.hani o deilde luffy o dev'e o vuruş yerine bi redhawk yapsa idi o kafa yerinden koparmıydı acaba merak ettim
aslında o vuruşlada kopması gerekirdi de yetti zaten yani kafasının kopmasını isterrdim açıkcası
Kusura bakma Kafa Dede'den bahsediyosun sandım. Mobilden okumak zor oluyor.yanlış anladın sen dev den bahsettim ben
arkadaki kişileri falanda öldürür herhaldeRed Hawk'ın tam gücü nasıl acaba. Suyun altında gördüğümüz kesmez bizi.