Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 879: Koca Ana'nın Üç Tatlı Komutanı'ndan Biri, Katakuri

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    204
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi süper ya ciddi ciddi Luffy yaş tahtaya bastı:D
Hani Luffy başa baş çekişsin diyede beklemiyordum ama (en azından çabalar diye düşünmüştüm)
Bu şartlar altında Katakuri karşısına 2 Luffy bile çıksa çok zorlamaz sanırım:D
 
Söylediklerin çok olası; dağılmış tayfa toparlanır, Bege olayı trollemeye çalışır vs.

Ancak Ceaser gibi bir bilim adamının, Bege gibi bir suikastçinin zarar veremediği; yıldırımlardan, coup de burst'ten etkilenmeyen Linlin kabusunun bu şekilde yola getirilmesi beni huzursuz eder, o 'bayılmak' lafını gördüğümden beri böyle düşünüyorum. Sanji bilimadamı değil, aşçı; birer kaşık, zencefil ve zerdeçalla bayıltma iksiri hazırlayacak hali yok. Arzum, böyle bir şey olmaması yönünde.
Katılıyorum ama bu ihtimal yükseldi gözümde maalesef. :/
 
Enies Lobby'de ''Bütün tekniklerim tek bir adım da seviye atlayacak.'' gibi bir şey söyleyip G2 açmıştı. G2 tek başına çok ezik bir teknik olarak kalmış olsa bile potansiyelinden kaybettiği bir şey yok. G3 neyse de G4:eek: ile birleştirdiğinde... Zaten Chopper'ın hayali de Luffy'i seri sonunda iyileştirmek için var o yüzden bir çılgın yapsın da ortalık bir şenlensin. Senaryoya kalmasın iş.
Bence g2 g3ten daha iyi bir teknik.
 
Her kez Katakuri söyle böyle diyoda asıl BM nasıl bir varlık onca darbe yedi sinek ısırmış gibi gösteriyo BM 8 beden filan üstün Katakuri'den Luffy yeni bişey acar döver Katukuri'yi BM veya Kaido filan cok farklı nasıl dövebilir imkanı yok gibi H.K temelli güc filan işlemez bunlara.
 
Katakuri şimdiye kadar gördüğümüz hiçbir karaktere benzemiyor. Bu yüzden meyvesi gibi kendisi de özel.

Bu kadar güçlü bir adam olmasına rağmen gücü ile övünmüyor, kendini yüksekte görmüyor. Ciddiyetini bozmuyor. Her zaman gözleri açık ve tetikte bekliyor. Rakibini küçümsemiyor. Her zaman olasılık düşünüyor. Bu yüzden ne olur ne olmaz diye gemide bizimkileri beklemişti. Bu yaptığının ne kadar isabetli bir karar olduğunu gördük. Eğer bunu yapmasa Pedro ölmez, Luffy geride kalmaz ve bizimkiler tam kadro kaçmış olurdu.
Smoker çok doğru konuşmuşsun.Komutan seviyesi karakterlerin bazı özellekleri çok üst seviyede oluyor.Bu noktayı karşılayamazsan ezilerek yenilirsin.kenbushoki hakiyi ancak daha hızlı olarak yenebilirsin.Luffy bencede farklı bir teknik gösterecek.
 
Rayleigh kedi köpek ile dövüştüreceğine Luffy i şöyle Katakuri gibi bir adam bulamamış mı acaba :/ Bu Rayleigh ajan olabilir Ace in ölümüne gelmedi Luffy i düzgün eğitmedi :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık