Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Doflamingo vs. Charlotte Cracker

Donquixote Doflamingo vs Charlotte Cracker


  • Kullanılan toplam oy
    334
Dönüştürür mü dönüştüremez mi kısmını tartışacağına daha baştan parçalayamaz buna gerek yok diyorsun ne cevap vermemi bekliyorsun başka.Sen hayalinde bir kere ilk aşamayı imkansız olarak görmüşsün ötesi yok senin için.Bu önyargılı bakış açısı varken neyi tartışacağız ? Hayır efendim dönüştüremez çünkü şöyle şöyle olur diye bir cevap mı verdin.

Direk öyle birşey olmaz çünkü en başta zayıf gibisinden konuşuyorsun.Böyle çürütme olmaz çürütemedin de zaten.İmkansız olarak görmen taraflı bakmak oluyor.Doğru olduğunu sen de biliyorsun çünkü objektif olsan bir cevap vermeye çalışırdın.Topkek bilmem ne olaylarına girmezdin.
Ben fikir belirttim sen kendi kendine gelin güvey oldun. Dön bak soru sormuşum. Neyse bakma. Kimin ne konuda taraflı olduğu zaten herkesin nezdinde belli. Sağda solda küfür yesen bir söze bu kadar tatava yapmaz, bu kadar içerlemez, bu kadar çabuk yargıya varmazsın. Az sakin olun karakter savunuyorsunuz alt tarafı.
 
Bu bir şey yapamamış hali mi ? Delik deşik etmekten bahsediyor ediyor da.Luffy ana karakter o yüzden üstün irade ve dayanıklılığı var.Bu aynı Rokuoganı ilk yemesi gibi.Tekrar şu sahne olsa Luffy tamamen bitecek belki ne biliyorsun ? Ayrıca mangaka etki anlamında eşit olduğunu net olarak gösterdi.Dof kayalarda kafası eğik şekilde gösterilmişti aynı sahne Luffy için tekrarlanıyor arada bir fark yok.

Taraflı bakış açılarından bıktım açıkçası.
Ölmediği için bişey yapamamış sayılır, Korsanfan birinci kanun :a:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık