Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Büyük Haddini Bilmezlik

En hadsiz kim?


  • Kullanılan toplam oy
    137
Hadi Zoro East Blue cahili, Mihawk'a öyle dalıyor. Süpernovaların Yonkolara dolması da tecrübesizlik falan. Jack'e ne oluyor acaba? Sengoku, Fujitora ve Tsuru var la o gemide. :(
Jack e laf ettirmiyorum. Harika bir karakter. Adam kendine güveniyor işte mis gibi. :a:

Böyle çok karakter yok. Arada böyle deli karakterler de lazım bize. :a:
 
Arkadaş, bu çocuğun bu yapıda olduğunu 324343 bölümde anlayamadıysanız ben napayım. Adam diyor ki yıllarca yaşasam önemli değil, bir gün yaşayayım yeter. Bazen tepem atıyor ve böyle durumlarda kaçarsam önemli bir şeyimi kaybedecekmişim gibi hissediyorum, bunlar Ace'in sözleri. Ace'in Akainu'ya dalmasının nedeni babasının onurunu korumaktı, başka bir şey değil. Tıpkı Teach'e dalmasının nedeni olarak Thatch'in intikamını alması gibi. Adamın yenmek/yenilmek, ölmek/sağ çıkmak umrunda değil. Bu amaçla saldırmıyor. En azından bu iki durum için bu böyle.
Eee adamın kişiliği atarlı diye mal olmuyor mu şimdi? Onurunu koruma olayını zaten hepimiz biliyoz. Çok güzel korudu maşallah. 2 lafa gaza gelip kendini öldürttü işte :/ Oraya gelen yüzlerce insan, kaptanının ve diğer insanların ölümünü boşa çıkardı...
 
Ace mallığından falan dalmadı.
1-Ace ölümü umursayan bir karakter değil
2-Ace sevdiklerine laf söylettiren bir karakter değil
3-Ace'in Akainu'ya dalmasının onu yenmek amacında olduğunu gösteren hiçbir şey yok.
Karakterin yapısını inatla görmezden gelip son derece yüzeysel değerlendiriyorsun olayı. Böyle değerlendirirsek Luffy'nin amirallere dalması da son derece hadsizlik.
Alakası yok. Sevdiklerini koruyor adam, isterse 10 amiral gücündeki kuvvete dalsın.

Ace onca yaşanan şeye, yapılan fedakarlığa rağmen kibrinden ödün veremediyse zaten o bambaşka bi mallık, insanlık vasfı yok demektir.
Yenmek amacıyla dalmıyorsa o zaten ayrı bi bencillik, salaklık.

Aradaki farkları sayayım.
Luffy sevdiklerini korumak için üstüne düşeni yaptı ve başarılı da oldu.

Ace egosuna sebep bi çuval inciri berbat etti. O ana kadar ölenler dahi yeterli zaten bunu anlamak için. Kaldı ki ya bu adam daha k.haki ne onu bilmiyor -bu durumda yeni dünya görmüş bi korsan k.haki bile bilmezken amiral ayarı olmadığını bilir- ya da bile bile daldı ki bu hepsinden kötü. İki dk öncesinde oyajiyi geride bırakıp gelen sanki başkasıymış gibi bi de haddini bilmeden oyajinin itibarının zedelendiğine kanaat getirip onun itibarını kendi kurtarmaya çalışıyor. Bu bile büyük halsizlik.

İşin daha Wbnin ona sebep ağır yaralar alması, Teachin son anda kurtulup meyveyi alması, Wb korsanlarının kazanacakları savaşta hezimete uğratması ve hatta başlarına binbir iş açması, daha en başından kaptanının lafına karşı gelmesi gibi şeyleri de sırf konunun temeliyle alakasız olmasından dolayı hesaba katmıyorum.

Bu herif ya k.haki cahili ve böyleyse amiral senin neyine, logiasın diye ne bu kibir, ya da bile bile daldı ne bu bencillik? Neyse.
 
Eee adamın kişiliği atarlı diye mal olmuyor mu şimdi? Onurunu koruma olayını zaten hepimiz biliyoz. Çok güzel korudu maşallah. 2 lafa gaza gelip kendini öldürttü işte :/ Oraya gelen yüzlerce insan, kaptanının ve diğer insanların ölümünü boşa çıkardı...
Merak ettim şimdi :) Luffy'nin geçen Bigmom'a dalmasını nasıl yorumluyorsun ?
 
Pika da eklenebilir bence. Sen kimsin de adadaki herkesi indiririm diyorsun. Öyle konuştu sonra tek başına Zoro'dan yedi küsküyü.
 
Yani sizinkilerle karşılaştığı tek sahne var onda da Diamentenin kılıcını eline vermişti :D
Sabo 1 dof ailesi 0
Dof meyveyi yem olarak atıp kaybetti
Sabo 2 dof ailesi 0
Bahsettiklerim bunlar da değil.Sabo gelmiş devrimcilerin 2 numarası diye konuşuluyor ailede meyveyi yediği de biliniyor ama konu kapanıyor hemen pek sallayan yok adamı.Luffy gibi sürpriz yumurta olmamasına rağmen.Fuji konusuna daha fazla önem veriliyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık