Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 873: Tatlı Bir Engel

Bölüm Nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    163
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda olduğun için hafızan iyidir :(

O ingilizce ya büyük ihtimalle zamanında yalnış anlamışım. Şimdi kontol etsem yine yalnış anlayacaktim. O yüzden kontrol etmemek en iyisi :oleyo2:
Muhtemelen. :oleyo:

İpucu falan mı acaba? Son çocuklar falan olsalar 18 yıldır doğurmayı bırakmış falan diye anlarız da öyle bir detay da yok. Böyle olunca bundan küçükleri de olabilir diye düşünüyor insan. Şu bir elinde ayıcık bir elinde bıçak olan küçük kız kimin nesi belli miydi?
Hangisiydi o? Aklıma gelmedi birden.
 
Big mom uçuyor denilince sanji veya cp9 gibi havayı tekmeyeler uçuyorlar sanmıştım binmiş zeusa geziyor memleketi boydan boya
 
Pudding beni çok rahatsız ediyor keşke düğünden sonra görünmeseydi. Tayfada olursa mangadan ciddi anlamda soğurum.:mincika:
 
İstese korsan kral olur diye boşa denmiyordu işte :D Wb gibi one piece nerede merak etmemiş Raftel falan aramıyor o konularda istekli olsa sonucu biliyorsun. :D Tayfa konusu da bir gazete ilanına bakar.Luffye toplanan adamları 10 ile çarp al sana tayfa.
Tayfasız kk olur yeterki forum istesin :) kaidodada kılıç çıkarsa al birde burdan yak olur durum tam
 
Big Mom çok sağlam kadın. Oda dayamış yetenekleri, çeşit çeşit gücü var. Kesinlikle yonkou sıfatına yakışıyor. Tabi Mihawk çizer orası ayrı. :cool:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık