Aynen. yeni konular açılsın.. 2 yonko vs mihawk..BM kılıç kullandığına göre Mihawk otomatik olarak daha güçlü oluyor
Adam "number one" mış harbiden ben trol sanıyordum artık MihawkcıyımNe olcaktı
Aynen. yeni konular açılsın.. 2 yonko vs mihawk..BM kılıç kullandığına göre Mihawk otomatik olarak daha güçlü oluyor
Adam "number one" mış harbiden ben trol sanıyordum artık MihawkcıyımNe olcaktı
Ben de aynı şeyi yazmışım zaten.Kadın pasif sadece. Kesinlikle güçsüz değil. O ödülde biri güçsüz olamaz zaten
Başı gözümden kaçmışBen de aynı şeyi yazmışım zaten.
Güzel bir yaklaşım fakat daha bebeyken de aynı açlık krizine, aşermeye giriyor.BM'ın hamile olduğunu düşünüyorum bu kadın doğurup hamile kalıyor yaşına ve çocuk sayısına göre
Aşeriyor durum bundan ibaret aranızda evli ve çocuklu varsa bilir kış günü erik ararsınız 80 liraya satarlar kilosunu adama öle lanet bişi..
Bu kadında'da bu durum mevcut neden saçma buluyorlar anlamıyor KOCA ANA işte adı üstünde...
Bide doğuruyormuş.....bizimkilere fırsat çıkar hem....
İstese korsan kral olur diye boşa denmiyordu işte Wb gibi one piece nerede merak etmemiş Raftel falan aramıyor o konularda istekli olsa sonucu biliyorsun. Tayfa konusu da bir gazete ilanına bakar.Luffye toplanan adamları 10 ile çarp al sana tayfa.Aynen. yeni konular açılsın.. 2 yonko vs mihawk..
Adam "number one" mış harbiden ben trol sanıyordum artık Mihawkcıyım
Şöyle bir şey var ki Sbs'ye göre en küçük çocukları 18 yaşında. Bu kadar zamanıdır dogurmuyorsa şimdide doğurmaz.BM'ın hamile olduğunu düşünüyorum bu kadın doğurup hamile kalıyor yaşına ve çocuk sayısına göre
Aşeriyor durum bundan ibaret aranızda evli ve çocuklu varsa bilir kış günü erik ararsınız 80 liraya satarlar kilosunu adama öle lanet bişi..
Bu kadında'da bu durum mevcut neden saçma buluyorlar anlamıyor KOCA ANA işte adı üstünde...
Yok ya bu bildiğin tatlı krizi. İyi bilirimBM'ın hamile olduğunu düşünüyorum bu kadın doğurup hamile kalıyor yaşına ve çocuk sayısına göre
Yanlışın var.Şöyle bir şey var ki Sbs'ye göre en küçük çocukları 18 yaşında. Bu kadar zamanıdır dogurmuyorsa şimdide doğurmaz.
Eğer öyle bi durum varsa yanılmış olurum....bakalım...bizim insanımız sabırsız g5 açsın uyanış açsın vs uçuyor ama çok bekleyecekler gibi .....eğitimden gelen teknik hariç yeni bi teknik göreceğimizi sanmıyorum, yakın zamanda....Şöyle bir şey var ki Sbs'ye göre en küçük çocukları 18 yaşında. Bu kadar zamanıdır dogurmuyorsa şimdide doğurmaz.