Türkçe bölüm çıktı mı acaba ?
çeviri ne zaman gelir acaba?
Mangastream çıkarmadığından dolayı Türkçesi de doğal olarak gelmedi. Yarın akşama doğru çıkar Türkçe.
Türkçe bölüm çıktı mı acaba ?
çeviri ne zaman gelir acaba?
Mangastream çıkarmadığından dolayı Türkçesi de doğal olarak gelmedi. Yarın akşama doğru çıkar Türkçe.
Neden boyle bir sey olmus ki ?Mangastream çıkarmadığından dolayı Türkçesi de doğal olarak gelmedi. Yarın akşama doğru çıkar Türkçe.
O kadarda degil sahin iyi ama yani kadin yonkouBig Mom çok sağlam kadın. Oda dayamış yetenekleri, çeşit çeşit gücü var. Kesinlikle yonkou sıfatına yakışıyor. Tabi Mihawk çizer orası ayrı.
Galiba Stream'in çeviriyi aldığı yerden dolayı bir sıkıntı varmış. Yanlışım varsa düzeltirler zaten.Neden boyle bir sey olmus ki ?
kusura bakma spoiler yememek için okumamıştım.Bütün mesajları okuyun demiyorum da bari son mesajlara bir bakın.
Zor Çok zor 3,5 bölüm var bitmesine o kadar bölüm de indirmez odaSize bir şey diyeyim mi ? Bu kadın inecek
Kusura bakma son sayfaları hızlıca link var mı acaba diye bakarak geçtim görmemişim yazdığını sağol.okumadığım için spoiler yemeyim diye tam okumadım yorumlarıBütün mesajları okuyun demiyorum da bari son mesajlara bir bakın.
Bana sorarsan Zoro vs Franky dövüşü zorluğunda olur. Dof'un Katakuriye hasar verebilecek ciddi bir saldırısı da yok bence.Abi dovebilirde o kadsr basit dovemez katakuri hani bos beles adam degil dof