Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 873 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roger için kaybedeceğini bilse bile kaçmaz deniyordu ama bigmomdan kopyaları alıp kaçmış luffy de asla kaçmam yonkou amirel farketmez diyordu kaçmak için uğraşıyor
 
Eğer yenecek gücün yoksa bile bile ölüme gidilmez.Teach gibi zirveyi hedefliyorsan yumrukların götüremeyeceği savaşlar bulman lazım galiba luffy istemese bile şuan yaptığı şey bu
 
Birisi gelecek gibi. Gelmez diyenler olayın nasıl kapanacağına bir alternatif sunmalı. :D Gelmeyebilir ama aksi daha mümkün bence

Pudding de bir şeyler planlıyor kesinlikle. Abayı yakmış Sanji'ye o iltifattan sonra. İşleri batırdıktan sonra mı hakaret olarak algılayacağı tutmuş? :D Pudding de Luffyleri kurtarabilir aslında.

Lola da geldi şimdi aklıma.
 
Sanji.

Sanji.

Sanji.

Sanji.

Çare Sanji gençler, Chiffon hikaye olacak. Zaten Bege'yle tüymüştür onlar, olaylar bizimkilerin tarafında dönüyor.

Ne sanjisi bm kendinden geçince pasta yapmaya zamanmı kalıyor saldırıyor dir3k orda bm sanjinin pasta yapmasını beklemeyecek direk hasır şapkalara saldıracak bunu ön göremedin anlaşılan :flaugh:
 
Yav pudding hakaret olarak algılamadı bence. Mom tarafından yenilememek için o şekilde davranıyor sadece.

Ayrıca Sanji'nin pasta yapıp kurtulmaları çok saçma olur. Ben Big Mom olsam pastayı yerken yanında Luffy'i falan da yerdim. Sanjiyi de yanımda alırdım.

Ki Sanji o kadar malzemeyi nereden bulacak o da sıkıntı. Sunny boştu zaten. Luffyler açlıktan oluyordu zaten. Şehre geri dönerlerse Katakuri, Smootie falan yakalar. Luffy'nin dövüşecek gücü de kalmadı zaten.

Benim teorim şu. Pound zaman zaman meyvesi yemiştir. Bu gücü sayesinde zamanda kapılar açabilir. Ve bu kapılardan giren kişiler beş yıl sonraki hallerinde çıkarlar. Ama karşılığında hayatından beş yıl kaybederler. Luffy buraya girer ve çıktığı zaman G2 kullanarak Big Mom ile kapışmaya başlar. Bence güzel fikir :oleyo2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık