Ve tayfa sanji nin ahciligi ile kurtulur.
Neco ve Marco çok iyi olur. Yalnız bu ikisi sadece kaçma konusunda yardımcı olabilir. Biraz daha ileri gidip, Mama'nın düşmesi yönünde bir şeyler düşündüğümde Marine, Cp0, Devrimciler ya da diğer imparatorlardan birinin gelmesi gerekiyor ama dediğin gibi en iyi ihtimal Marco ve Neco.. Bir de bunlarla beraber, Hasırşapka filosu, Wano ekibi ve İnu'da gelirse benim için mutlu son olur En sonunda, hep beraver derler:''Kime niyet, Kime kısmet...''Marco gelir kesin ..
Şimdi Amiral-CP0 Rosa da çıktı Oda tutup da tekrar çizmez bence ama Marcoların gelmesi daha mantıklı sanki hadi onu da geçtik. Belki başka bir nova nın devreye girip bunları kaçırması daha mantıklı olur. Mesela BonneyNeco ve Marco çok iyi olur. Yalnız bu ikisi sadece kaçma konusunda yardımcı olabilir. Biraz daha ileri gidip, Mama'nın düşmesi yönünde bir şeyler düşündüğümde Marine, Cp0, Devrimciler ya da diğer imparatorlardan birinin gelmesi gerekiyor ama dediğin gibi en iyi ihtimal Marco ve Neco.. Bir de bunlarla beraber, Hasırşapka filosu, Wano ekibi ve İnu'da gelirse benim için mutlu son olur En sonunda, hep beraver derler:''Kime niyet, Kime kısmet...''
Çok iyi ah eder. :SVe tayfa sanji nin ahciligi ile kurtulur.
Biliyormusun, sonuç ne olursa olsun biraz ciddiyet ve karanlık bi atmosfer istiyorum. Her şey bu kadar kolay ve sığ olmamalı. Mesela Brook'u Linlin'in avucundan alıyorlar, sanki bir oyun gibi. Kadının pastasını parçalayıp, anasını kırıyorlar, dalga geçer gibi. O da yetmiyor, koca imparatoru Roketle öldürmeye çalışıyorlar :/ Hadi bu kadar saçmalığı geçtim, kadın bunları yakalıyor ve artık bir şeyler olacak derken, bomba patlıyor, yine kurtuluyorlar :/ Hiç değilse bu dakikadan sonra atmosfer değişsin, kaçacaklarsa dahi, basit bir kaçış olmasın, kan aksın, ölüm kalım mücadelesi versinler, canlarını zor kurtarsınlar...Şimdi Amiral-CP0 Rosa da çıktı Oda tutup da tekrar çizmez bence ama Marcoların gelmesi daha mantıklı sanki hadi onu da geçtik. Belki başka bir nova nın devreye girip bunları kaçırması daha mantıklı olur. Mesela Bonney
+1 katılıyorum. Nerede kan revan dostlar. Parka gitmişler gibi...Biliyormusun, sonuç ne olursa olsun biraz ciddiyet ve karanlık bi atmosfer istiyorum. Her şey bu kadar kolay ve sığ olmamalı. Mesela Brook'u Linlin'in avucundan alıyorlar, sanki bir oyun gibi. Kadının pastasını parçalayıp, anasını kırıyorlar, dalga geçer gibi. O da yetmiyor, koca imparatoru Roketle öldürmeye çalışıyorlar :/ Hadi bu kadar saçmalığı geçtim, kadın bunları yakalıyor ve artık bir şeyler olacak derken, bomba patlıyor, yine kurtuluyorlar :/ Hiç değilse bu dakikadan sonra atmosfer değişsin, kaçacaklarsa dahi, basit bir kaçış olmasın, kan aksın, ölüm kalım mücadelesi versinler, canlarını zor kurtarsınlar...
Yine de önümüzdeki bölümlerden umutluyum, muhtemelen kurtuluruz şu çocuksu atmosferden+1 katılıyorum. Nerede kan revan dostlar. Parka gitmişler gibi...