Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Vista

Kim Kazanır

  • Zoro

    Kullanılan: 90 46.6%
  • Vista

    Kullanılan: 93 48.2%
  • Berabere

    Kullanılan: 10 5.2%

  • Kullanılan toplam oy
    193
Ace'in odulu ortada. Kekoluklari ortada. WB'nin gemisinde bu tumen komutani olayi farkliydi yuksek ihtimal. BM ve Kaidou'da evet guce goredir. BM'ye bakiyoruz yenilene affi yok. Ama WB hepsini evladi olarak goruyordu. Guc dengesi goz ettigini sanmiyorum. Muhtemelen Vista 5. Tumen komutani olarak kendi tumeninde benimsendiginden 4'e gecme geregi duymadi ki zaten Thatch olayi olali cok da bir sure gecmemisti.
Marco'yla Jozu'yu, Jozu'yla Vista'yı, Vista'yla Marco'yu kapıştıralım, biri diğerinden üstündür diyene de eyvallah olabilir Beyazsakal tayfası bu diyelim o zaman. Yahu olur mu böyle şey? Hepsi oğul, kardeş, ototo, yoldaş olabilir ama yonkou tayfası bu adamlar. Elbet bir güç dengesi gözetmek zorundalar. Ace tam anlamıyla 2. komutanlığın hakkını veremiyor olabilir, ama ortada sırf torpille açıklanacak kadar basit bir durum yok. Ace'in o teklifi almadan önce çeşit çeşit icraatlerini gösterdi bize mangaka. O gemi senin bu gemi benim dalıp iş bitiriyordu. Ödül ödül dediğin iki sene öncesinin ödülüyle Ace'in ödülü, Doflamingo'dan bile fazlaydı. Bildiğimiz en yüksek ödüldü.
 
Daha vakti var. Zoro diş geçiremez henüz. Hocasının karşısında 32 diş sırıtıp rahat rahat dövüşen birisinden bahsediyoruz.

4. Komutanı indiren Oruç kadar güçlü görülmüyor mu yani şimdi Zoro ? :confused:
Oruç tek başına mı indirmiş bilmiyoruz. İkincisi de Vista yav bu adam. Adı sanı belirsiz, görülmemiş bir elemanla bir tutmak da doğru değil.
 
Ace'nin ödülü iki yıl önce açıklandı, Enel'den bile fazla, Dof'tan bile fazla ödülü vardı. İki yıl sonra açıklanan her ödül uçuk.

Oda'nın ödülleri ayarlıyamadığının en net kanısı ise Croc'un ödülü.

O yüzden Ace'nin güçsüz olduğunu düşünüyorsanız ödülünden değil başka şeylerden bahsedin :artiz:
 
İsimlerden bahsedildi işte. Kid ve tayfası veya Oruç ve tayfası diye bahsetmeleri garip olurdu zaten. Kaptan kimse onun adı söylendi.

Marco-Jozu-Vista 3'lüsü o tayfanın yıldızlarıydı. Ben ihtimal veremiyorum açıkçası Zoro için.
İşte Kid'in yanında tayfa denilebilecek bir oluşum var ama Oruç'un yok :) Bu adam ne zaman görsek tek başına. Bege ile işbirliği yapamaz Linlin'in haberi olur. Bonney kayıplarda, Kid ittifakı belli.. Kendisinden başka kimse kalmıyor geriye. Üstelik novalar içinde savaş yarısıyla gösterilen tek kişi Oruç. Neyse..

En azından ihtimal verseydin. Cebinden mi çıkıyor ver gitsin :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık