Beyazsakal tayfasında Snack'in rakibi Thatch'tir bence. Aralarında çok fark yoksa bile Vista Snack'i alamaz. Bir Yonkou'nun 4. Adamını diğer Yonkou'nun beşinci adamı alıyorsa bence bir denklikten bahsedilemez. O yüzden perospero veya daifuku ayarindadir dedim.
Tümen sıralamasına göre baktığında öyle zaten. Hatta Snack=Thatch diyelim.
Snack hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. Bu vs için demiyorum ama 5. adam 4. adamı yenebilir. Olay yeteneklere bakar.
Şunu da ifade edeyim. "Komutan" sıfatını alan kişilerle bu komutanlardan sonra gelen kişiler arasında belirgin bir fark var.
Mesela Vista'dan sonra gelen Fossa, Blamenco, Rakuya gibi isimlerle Vista arasında net bir kalite farkı var. Örnek vermek gerekirse.. Vista dışında kalan bu adamları denizcilerle dövüşürken gördük. Vista ise Marco'yla birlikte Sakazuki'ye daldı. Daldı da ne oldu meselesi değil. Blamenco'yu bunu yaparken göremezsin.Ya da Fossa'yı Mihawk'ı durdururken göremezsin. Bunlardan bahsediyorum. Bu mantık diğer yonkoular için de geçerli. Snack'tan sonra gelen Prospero, Amande gibilerle Snack arasında da net bir fark vardır. Ancak bu fark Wb tayfasında daha fazla tabi. Genel olarak baktığımızda Bm korsanları daha kaliteli bir "bench kadrosuna" sahip.
Demem o ki Vista'yı Prospero gibi karakterle de karşılaştırmamak lazım. Vista yani bu. Bugün Mihawk Prospero'yu, Daifuku'yu tanımaz ama Vista başka. Boş bir adam değil.