Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 871 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim açımdan BB'nin o fişi çekmesi gerekir. Zira hem Roger hem de Luffy gelmiş kitabenin kendisini almadan gitmiş. BB'nin de hemen hemen herkes son ya da sondan önceki düşman olduğunu düşünüyor. Bu durumda BB'nin de o kitabeye ihtiyacı olacaktır. Bu durumda onu karanlığına gömmesi ve götürmesi gerekir. Bu sebeple BM'i biri yıkacaksa BB yıkmalıdır, diye düşünüyorum
Aynen öyle. Aynı zamanda KK yolunda Luffy'nin en büyük rakibi olacağı için Bigmom'ı indirmeye geldiğinde Pudding'i de alacak. O kitabeleri birisinin okuması gerekiyor Teach için. Ne de olsa ne Luffy gibi her şeyin sesini duyma yeteneği var ne de Robin'i var.
İki yorumada katılıyorum.. Zaten Oda'da 2 kere BM arc yapmaz tekrar dönme olayı tamamen yaş.
 
Bizimkiler şamar oğlanına dönmüş. Hayal kırıklığına uğradım bakılırsa, Luffy'nin BM ile 1v1 atamayacağını biliyordum. Bu şekilde de olması hoşuma gitmedi.
 
Abi sırf şu yumruk tokuşturması bile bölüme yeter sanırım acayip heyecan yaptırdı:D
Hemen amele sümüğü yüzdelerini veriyorum
Big Momın amele sümüğü gibi yere yapışma yüzdesi %0
Luffynin %100 :D
 
Dragon is coming, cp0 da işin içindeyse olasılık biraz daha arttı gözümde.

Bu bölüm olanlar arc başından beri ima ediliyordu zaten, sadece bazı arkadaşlar anlamamakta ısrarcıydı.

Kutunun o denli etki yapması saçmalık gözümde, sarayın içinde patlaması için tasarlanmış bir bomba kale yıkacak güçte ? Saçma bir durum. Birde arc başında BM çıldırdığında ana kaleye kesinlikle zarar vermemeli,yıkmamalı gibi bir mevzu geçmişti yanlış hatırlamıyorsam. Acaba oradan bir şey çıkar mı ?

Birde şunu atamadan duramayacağım bu bölümlere çok iyi gidiyor xd

Kalenin temeline dustuyse gayet normal bir durum :)
 
Benim açımdan BB'nin o fişi çekmesi gerekir. Zira hem Roger hem de Luffy gelmiş kitabenin kendisini almadan gitmiş. BB'nin de hemen hemen herkes son ya da sondan önceki düşman olduğunu düşünüyor. Bu durumda BB'nin de o kitabeye ihtiyacı olacaktır. Bu durumda onu karanlığına gömmesi ve götürmesi gerekir. Bu sebeple BM'i biri yıkacaksa BB yıkmalıdır, diye düşünüyorum.

Başkan burası kekten püften bir kale ama.
Katakuri de mochiden ama :( , demek istediğim dayanıklılık noktası vardır öyle sıradan bir patlamadan etkileneceğini düşünmüyorum o boyutta ki bir yapının. Abartı bir patlama gösterecek editör notunu da hatırlarsak bölüm sonu ortamı az çok hayal edebiliyorsun. Her türlü saçma bir durum gözümde yapılış amacı belli.
 
Yahu arkadaş Koca Ana'nın böyle çıkacağı belliydi. Daha çocukken bile delinemeyen bir derisi vardı. Kadına zarar verilemiyordu. O halinin üzerinde Soru Soru no Mi yemiş, 62 senedir bu meyveyi aktif şekilde kullanıyor. Bunun üstüne Haoshoku Haki açmış, onu da kullanabiliyor. Spoilera göre Busoshoku Haki de kullanabiliyor. Koca Ana zarar görmeyen sert beden gücünü tam kullanamazken bile aşırı derecede tehlikeli biriydi. O haline 500 milyon ödül konulmuştu (ki bu ödül Grand Line standartları için bile oldukça yüksektir). Şimdi sahip olduğu tüm yetenekleri en etkili şekilde kullanabilirken, bu kadar güçlü olması neden tuhaf geliyor?
 
Bölüm tamamen çıkmadan konuşmak doğru değil bomba patlayıp kale Yok olduysa zaten otamatikmen kaçarlar artık yardım gelmez. Luffy kendi ağzıyla dedi kaidodan sonra seni indirecem diye o yüzden kaçacaklar. Bm yide BB gelip alırsa herşey daha mantıklı olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık