Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 871 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Time skip için çok erken.normal karşılıyorum bu düşüncenizi spoiler sonrası beyniniz yandı tabi :)

Rahat olun ve 873 ü bekleyin :)
Ben bu Arc başladığından beri aynısınî söylüyorum. O time skip gelecek :D

İki yerine altı yıl da diyebilirdi. Yahut iki sene deyip daha fazla güç de verebilirdi. Bir atlamaya daha gerek yok.

Bu arada iddia önemsiz, seri açısından sıkıntı var. G4 bu kadar kolay düşecek bir güç olarak gözükmedi. Mom bu kadar kolay düşürebilecekmiş gibi görünmedi. Eğer böyle ise de Kaido en güçlü, Mom'dan da beter. Kaido'ya 28 kişi falan dalmaları lazım gelir. Teach ve ekibini yenecek seviyeye gelmeleri ne zaman olur hesap edemiyorum. Teach'de ekstradan iptal avantajı da var.

Yani o nasıl düştüğünün açıklanmadığı boşluk çok önemli. Orayı okumadan net bir şeyler çıkarmamak lazım. Netleşince ona göre yorumlarız.
Teach'in en guclu oldugunu dusunduren ne? Ben en basindan beri soyluyorum G4 cok abartiliyor diye. Iki yil egitim aldi diye Yonkou indirse serinin mantiksizlik rekoru kirilirdi. Kaido Arci icin iddia acilirsa, simdiden husran olacagina dair iddiaya girebilirim. Kaido sonrasi time skip.

Yeni spoilera bakinca saniyede halletmis demek ki. Luffy teki yemis kiyamam -Zoro Oda'nin en sevdigi karakter bence-.
 
Son düzenleme:
Biz G4 için süresiz olsa Amiral-yonkou ayarı güçte olur demiştik ama yanlış demişiz herhalde.Ya da Doffy kalibre olarak bunların bayağı aşağısında.
 
180 derece mi oldu ne ? :)

Daha 1-2 bölüm önce Mom Bege'ye tek atamadı diyenler, Lucci ile Luffy arasındaki güç farkı Mom'a kıyasla çok daha azdı, Mom Luffy arasındaki fark çok fazla deyince "hani nerede o fark" diyenler :) Avuç içi avuç. Fark avuç içinde :hhh:Bir de Mama'yı çok büyütenlere sallamaları yok muydu ? :D

Şimdi Mama ve Luffy arasında dünya kadar fark olduğunu görmüşlerdir herhal :byee:
 
İki spoiler arasında farklılıklar var. Gözünüzü seveyim bu sefer rahat durun da bölüm çıkınca yutmayın dedikleriniz. :(
 
Tamam Luffy'den illaki farklı bir şeyler göreceğiz sonraki bölümlerde ama Bigmom'ın gücünün sadece bir kısmını kullanarak ortalığı toz duman etmesi... Yonkou yav, ne yapsa yeridir. :D Boşuna en baba 4 korsandan birisi olmamış.
 
Daha önce de demiştim. Luffy'nin kalibresi şu anda Jack, Katakuri gibi adamlardır. Ikınarak da olsa yenebilir komutanları, Yonkou alması için ciddi bir basamak atlaması lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık