Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 870: Elveda

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    185
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşlere kızma sakın. Kimse kızmasın hatta. :/ Tüm suç o babaları olacak kansızda. Çocukların genleriyle öyle bir oynamış ki hepsi buzdolabına dönmüş, o derece soğuklar. Düğünde Judge ağlarken çocuklar gülüyordu. İşte o sahneden itibaren acımaya başladım ben bunlara. Ne hale gelmişler zavallılar. :(
Böyle düşününce haklısın. OJudge'yi bigmom teke götürsün, hatta öldürsün, hakediyor.
 
Zoro ve diğerleri olmalıydı tabii ki burada ciddi bir dövüş olacaksa. Usopp, Franky, Robin hepsinin olması lazım. Küçümsememek gerekiyor, çünkü hepsinin güçleri tayfa için önemli.
 
Jajji 'nin erkekliği tutmuş.

Çıkıp Mom'u görünce ağlamasa bari.

Luffy burdan sempati kazanarak çıkar. BigMom 'da her an yumuşayacak hava var. Oynuyor zaten şu an.
 
Luffy hiçbir mecburiyeti olmamasına rağmen insanlara yardım ettikçe etradındaki kişi sayısı daima artacaktır. Ha gerçek hayatta yapılan iyilik unutuluyor ama burada o işler öyle olmuyor.
 
Bu laubalilik Mom'in simdiye kadar anlatilan imajina yakismiyor. Seker gondermedikleri icin ulke yok eden bir kadin bu. Belki de KK olmaktan bile daha cok deger ve onem verdigi Carmel anasi hakkinda soru soruldugunda bile delirip olay cikaran bir kadin bu. Germa plani mahvoldu, dugun mahvoldu, sabirsizlikla bekledigi pastasi mahvoldu ve Anasina ait tek esya, son fotografi da parcalandi. Ama kadin hala guler yuzle, lay lay lom saldirilar yapiyor. Mom'in kisiligine, degerlerine ters bu. Bunca olaydan sonra evlat, ada ya da muttefik falan dinlemeyip her seyin icinden gecmesi gerekirdi.

Bu arci sevmedim.
 
Sana bu konuda katılmıyorum. Gayette Ateş yanıcı olarak gösterildi ha dediğin gibi beklenilen altında bir gösterim olabilir bu fakat öyle değil.
Luffy ve Sanji ateş tabanlı saldırıyı değil yıldırım tabanlı saldırıyı engelledi. Dikkatli bakarsan göreceksin ki Mama bir önceki panelde Zeusu tutyor elinde. Kara çizilmiş Zeus hatta.

[/url][/IMG]
Mera mera konusunda her düşünceye saygılıyım. Tartışmaya açık bir meyve. BM'in Reiju'ya suratından tutup attığı güneş Prometheus değil mi? Hatta Luffy G3 ile karşıladığında ateş efektleri çıkıyor. Yanlış mi hatırlıyorum. Telefondan okudum kaçırmış olabilirim onu.
 
Beyler erken gaza geliyoruz. Kraker" de tek atti mi tartışmaları çok dondu ama fos çıktı.burada da blokladilar ama bunun bir üst saldırısı da vardır.
 

Üye silindi 2781

Harika bir bölümdü,Big Mom bu kadar güçsüz olamaz büyük ihtimalle gücünü yüzdelik kısmından tek rakamlıları kullanıyor.Zoro'nun bahsi geçti biraz bu bölümde gelirler mi meraklar içerisindeyim.Luffy ve Sanji'nin saldırısından bir şeyler beklemeyelim.Katliam halen gelicek gibi hissettiriyorlar.İncelemeye herkesi beklerim!

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık