Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 870: Elveda

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    185
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Sanji'nin vücudu dandik Caesar olayı sonrası hırpalanıyorsa bu da güzel bir durum değil Sanji için. Sanji'den beklentim sonrası için çok sağlam bir bedene sahip olması. Yonkou kadar değil tabii ama Zoro ile kıyaslandığında bu yönden iyi olması lazım mesela. Artık insanlara Luffy ile dövüşse yenilse bile bayağı zorlar dedirtmesi lazım. Amiral indirecekse bunlar Luffy'nin G4 hâli falan dinlememesi lazım.
Sen Luffy üzerinden kıyas yapacaksan Sanji baştan dezavantaj yaşar. Çünkü Luffy lastik, darbelere karşı dayanıklı. Haki bile artık çok fark yapmıyor çünkü Luffy'de kendini Haki ile kaplıyor ve G4 modunda tamamen kendini Haki ve Lastik ile birleştirebiliyor. Haliyle kesici ve delici saldırılar Luffy üzerinde daha etkili. Buna rağmen Sanji 3-4 DJ tekmesi ile Luffy'yi bayıltabildi ki bu da saldırı gücünün oldukça yüksek olduğunu gösterir.

Mesela Lastik olmayan Zoro o darbeleri alsa, 4 tane vurmak yerine 2 tane vurmak yeterli olabilir. Lastik olunca kemik kırılması ve çatlaması gibi bir derdin yok.
 
Ateşin gerçek gücü mera mera da asla yansıtılmadı Op evreninde. İtiş gücü olarak ateş kullanmak nere Ryûjin Jakka nere. Vurduğu adamda yanık izi bile bırakmayan gücü kısılmış bir meyve. Onun dışında Luffy ateş tabanlı bir saldırıyı mi engelledi yoksa sadece Prometheus'u mu durdurdu o yüzden sordum.
Sana bu konuda katılmıyorum. Gayette Ateş yanıcı olarak gösterildi ha dediğin gibi beklenilen altında bir gösterim olabilir bu fakat öyle değil.
Luffy ve Sanji ateş tabanlı saldırıyı değil yıldırım tabanlı saldırıyı engelledi. Dikkatli bakarsan göreceksin ki Mama bir önceki panelde Zeusu tutyor elinde. Kara çizilmiş Zeus hatta.

[/url][/IMG]
 
Düşmezse seri kafadan 200 sayı daha uzar. Bigmom en kötü 900. sayı civarı düşmezse hikaye 1800 sayıdan evvel bitmez gibi duruyor. Daha diğer Yonkoular var, dünya hükümeti var, devrimci muhabbetleri var. Muhakkak inecektir
 
Bir süredir spectator modda takip ediyordum :flaugh:

Luffy korkak, nerde eski Luffy, Luffy çok bozdu önünü alamadık diyen haterlara gereken cevabı verdi bence. Bu adam daha haki nedir bilmezken, daha çömken WB'nin karşısına dikilip KK ben olacağım diye bağıran adam. Şimdi de çıkayım da az iki yumruk sallıyım, eli boş dönmiyim dedi.
Mallık mı yaptı? Evet.
BM bunu yere yapıştırır mı? Olabilir.
Ama Luffy korkak mı? Hayır :respect:
 
Chinjao ile Luffy çarpışınca h.hakiden dolayı farklı bir etki oluşuyordu. Ama Mom'da olmadı sanki? Yani bu h.haki salınımı bilinçli mi oluyor? Chinjao ve Luffy orada darbelerine eklediler ama burada Mom ve Luffy eklemedi mi yani?

Ben darbelerde bilinçsiz oluyor diye düşünmüştüm zira salacağın haki o seviye rakibe etki etmez. Ee haki de bitiyor. Niye saldın ki :bilmem:
 
27 sayfa yorum olmuş. Şimdi neredeyse hepsini okumam gerekiyor. :D Bu arada bölümü beğendim. Son sayfayı da çok sevdim. Saldırı isimleri kaldırılıp, düzenlenip renklendirilse çok güzel arkaplan resmi olurdu. :)
 
Zoro'suz olmaz. :a:
Bigmom'da maşallah ne vuruyor öyle. :D Sanji'nin atarı güzeldi, haketmişti Judge. Kardeşlerde aptalca hala yok zayıf olan vs diyor, lan Reiju var orda, neyseki Luffyle Sanji yetişti. :D
Kardeşlere kızma sakın. Kimse kızmasın hatta. :/ Tüm suç o babaları olacak kansızda. Çocukların genleriyle öyle bir oynamış ki hepsi buzdolabına dönmüş, o derece soğuklar. Düğünde Judge ağlarken çocuklar gülüyordu. İşte o sahneden itibaren acımaya başladım ben bunlara. Ne hale gelmişler zavallılar. :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık