Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Arlong vs. Nami

Arlong vs Nami


  • Kullanılan toplam oy
    104

Zamanında serinin ana karakteri ve aynı zamanda Naminin kaptanı olan Luffy ile eşleşmiş bir arc bossunu Namiyle kıyaslamak saçma geldi bana. Tabi herkesin kendi seçimi saygı duyarım. Bu karşılaşmanın sonucunu etkileyecek en büyük faktör mekandır bana göre. Arlongta geliştirmiştir kendini boş durmamıştır ve @Sai Dai Rin Rokuougan 'ında dediği gibi psikolojik baskı çok önemlidir. Arlongun Namiye, Naminin ailesine ve köyüne yaptıkları onun hem korkmasına hemde intikam hırsıyla dahada dirençli olmasına olanak sağlayabilir. Tabi dediğim gibi balığı ağaca tırmanma yeteneğine göre yargılamamak lazım :) Bu vs. bir çölde geçse Namiye şans verirdim ama normal şartlarda bana göre Arlong daha ağır basıyor.
Konuyu okumalısın yorumlamadan önce.
 
Ciddi misin? Nami şuanki haliyle, Cracker'in püskevit askerlerinin işini bitiriyor yağmuruyla. Üstelik yıldırımıyla Buffalo ile Baby5'i çarpmıştı. Değil Arlong, Alabastadaki Croco'yu bile yenecek seviyede şuan Nami.

Arlong ve Crocodile'ın yıldırımlardan tek yiyeceğini düşünmüyorum. Ama ikisinden birisi Nami'ye saldırırsa Nami tek yer. Nami'nin yıldırımından sahte Luffy grubu bile tek yemedi çünkü.
 

Cp0Lucci

Arlong ve Crocodile'ın yıldırımlardan tek yiyeceğini düşünmüyorum. Ama ikisinden birisi Nami'ye saldırırsa Nami tek yer. Nami'nin yıldırımından sahte Luffy grubu bile tek yemedi çünkü.
2 yıl önce Kalifa'ya tek atamadı yıldırımıyla Nami , ama 2. ve ya 3. yıldırımda bitirmişti işini, o haliyle Arlong'u yenmesi hiçte zor olmasa gerek. Ki Kalifa süperinsan gücünde bir cp9 ajanıydı. Nami bu kadını yendiyse Arlong'a direk tek atar zaten. Sahte hasırşapkalar kral hakiye bayıldılar gitti tek yeme mevzusuna hiç girme bence dövüş bile yok ortada.

Sanji , trenle enies lobby e giderken bir dönem cp7'den Wanze ile dövüşüyordu ve dövüş sürmüştü baya. Sanji o haliyle Bon Clay'dan güçlüydü, Bon clay ise Arlong'tan güçlüydü. Kalifa ise trendeki Sanji ile en kötü eşitti. Franky bile cp9'a yeni katılmış 4 stil kullanıcısı Nero'ya '' Strong Hammer '' kullanmıştı hatırlarsan öyle yenmişti anca ve onlarda orta süreli bir dövüş yapmıştı. Kalifa hem Wanze'den güçlü hemde Nero'dan.

Enies Lobby Nami > Kalifa >= Trendeki Sanji > Trendeki Franky > Nero > Wanze > Bon Clay > Arlong

durum bu iken Arlong nasıl yeniyor onu anlamıyorum
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Nami birkaç arca Yasopp seviyesi adamlar ile dövüşçek Arlong filan çöp. Hachi'nin hali ortada.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık