Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Doflamingo vs. Charlotte Cracker

Donquixote Doflamingo vs Charlotte Cracker


  • Kullanılan toplam oy
    334
Cracker çok küçümsenmiş. Luffy acelesi olduğu için g4'e geçmedi. Cracker g2-g3 Luffy'i anında nakavt ettiği için Luffy g4'e geçmeye zorlandı. 11 saat g4'te kalamayacağı da belli bir şey. Nami'nin bisküvileri ıslatması sayesinde böyle uzun süre dövüştü. Adamın sınırsız bisküvi yapmasını adaletsiz görüyor bazıları, yeteneği uğraştırdı diyor. Dofy'nin uyanışta sınırsız ip yapması ise başarı olarak görünüyor. Cracker gariban bisküvileri çıkarmadan önce "uyanış modu-sonsuz bisküvi askerleri saldırısı" gibi bir şey deseydi keşke :)
 
Doflamingonun kalibresi yonkou sağ kollarıdır.Marco hariç her sağ kolu da alabilecek gücü vardir.
Bu yorumdan sonra seninle Dof konusunda hiç bir şekilde tartışmama gerek yok. Boşa zaman kaybı.

1 Luffy hazırlıksiz yakalandı, yani kuklayı Cracker sanıyordu kuklayı parćaladi o anda cracker fırladı

2 Luffynin kolu o esnada uzamaktan fazla incelmiştı ki onda bile Luffye ciddi zarar veremedi Cracker.
Sonuç olarak Cracker, g4'lü Luffy'e az ve ya çok zarar verdi mi? Verdi. Bu konuda hemfikiriz. Peki Dof. Hiç bi şekilde g4 formunda ki Luffy'e zarar veremedi. Uyanış açmasına rağmen. Ki Dof arc bosu olarak işlendi bi de, kaç küsur bölüm harcandı, ona rağmen mangaka diyor ki g4 Luffy, Dof'a 2 beden yüksek. Cracker'e bir beden( bunu da vs esnasında Nami yardımına dayanarak söylüyorum)
 

Arkadaşlar, Cracker'in yerine Mingo'yu koyabiliyor musunuz?

Benim gözümde bu bölümle beraber Cracker'in Mingo'dan daha güçlü olduğu kesinleşti desem yeridir. Tek bir soru işareti var, Law'dan o kadar hasar almamış olan bir Doflamingo, Luffy karşsıında bu lekilde dövüşebilirmiydi? Ben buna ihtimal vermiyorum, Mingo %100 de olsa g4 Luffy ile bu şekilde dövüşemezdi :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık