Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Mihawk Tartışmalarına Son

Mihawk

Bir korsan yonko olmadığı halde bir yonkodan güçlü olamaz mı? Yonko en güçlü 4 korsan kaptanından daha çok en güçlü 4 korsan oluşumunun kaptanlarını ifade eden bir unvan. İki kılıç ustası arasında deiku güç için daha sağlıklı bir ayrım yaptırabilecek bir unvan.
Ben de o unvanı daha çok kişisel olarak algılıyorum. Net bir şekilde açıklanır ilerde.
 
Yonkou için en güçlü korsanlar denmişti yanlış bilmiyorsam.Fakat denilmek istenilen asıl en güçlü korsan tayfası oldukları.Bir korsan yonkou kaptanından güçlü olabilir.Yine de Shanks'ın Mihawk'dan güçlü olduğunu Oda'nın da buna bir kılıf bulacağını düşünüyorum.
 
İmparatorlardan güçlü bir korsan gördük mü hiç? Ya da o potansiyele sahip bir korsan? İşin içinde Mihawk olmasa kimse en güçlü 4 korsan veya en güçlü 4 korsan oluşumu diye tartışmazdı bile.
 
Yonkou, sadece kaptan değil bir oluşumdur. En güçlü dört korsan tayfasına yonkou adı veriliyor. Öyle olmasaydı yonkou olmak isteyen Teach, tek başına Marco'yla dövüşür kazanan sonucu belirlerdi. Ama bilindiği üzere tayfalarla beraber bir savaş hali söz konusu. Özellikle bir tayfası olmayan Mihawk'ı bu sıfatla yargılamak abes. Bugün Mihawk elini eteğini çekmiş bir ada da tek başına yaşamayıp tayfasını da alıp kurulsa ve terör estirse, akabinde hala shichibukai koltuğunda yer alsa, yonkou ayarında bir güçte beklenmez zaten. Ne karakteri savunulan tezin gerekçesi olur, ne de yonkou-tayfa oluşumu kıyasta alınacak bir faktör olur.
 
İmparatorlardan güçlü bir korsan gördük mü hiç? Ya da o potansiyele sahip bir korsan? İşin içinde Mihawk olmasa kimse en güçlü 4 korsan veya en güçlü 4 korsan oluşumu diye tartışmazdı bile.
İşin içinde Mihawk varsa seride söylenilerinlerin önemi yok.Zaten net olan söylenmiş sözleri bile işlerine gelecek yönde eğip bükebilme özellikleri var.
 
Eee kardeş ee ünvanından başka managada okuduklarını anlama kapasiten yok mu?
Ünvan ortada bişeyi yorumlamaya gerek var mı ? Birde kapasite diyor nooba bak hele :artiz:

Bir mangada Mangaka tamamen şu sözü söylüyor ''Shanks en üst düzey kılıç ustasıdır ama Mihawk bu konuda birinci'' ama lafı eğip büken biziz :gamyon:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık