Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 865: Hey, Anne!

Bölüm Nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    186
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi adam diye kötülük yapmayacak mı?Kurnazlık yapmayacak mı?Yapmazsa orada ki bütün müttefikler ölebilir.Bumu olsun yani?Boş yere iyilikten ölsünler.
Hacı kötü bişey demiyoruz eskisi kadar saf değil heralde diyoruz o kadar :bilmem:
Bu defalarca tartışıldı forumda Luffy neden bu kadar saf diye ama insanlar genelde biz onu saf olduğu içi seviyoruz diyorlardı ama aynı adamlar şimdi çıkıp ne olmuş az çakallık yapmışsa diyorlar :D

Bence bi sıkıntı yok hatta biraz daha ağır başlı olsun gevşek hareketlerine son versin daha iyi olur :good:
 
Neko, Marco, Jozu, Vista falan bir anda kekten çıkar, silahlarını çekerlerse inebilir tabii ki. Ama böyle bir durum söz konusu olsa bile savaş bölümler sürer. Sanji'nin yılı dediler öyle de oldu zaten. Sanji'nin power-uplı yılı mı dediler sanki? Adamın çocukluğundan, ailesine her bir şeyi işlendi daha ne?
Ben birileri gelse de o kadar da uzun süreceğini düşünmüyorum. Mangaka Mama'ya biraz şov yaptırır, bu kesin. Sonra, ya destek gelir ya da Luffy birileri tam ölmek üzreyken yeni bir teknik açar ama ben buna da ihtimal vermiyorum. En iyi ihtimal destek gelir..

Sanji yılıydı felan ama böyle yıl olmaz olsun :artiz:
Yahu yeter. Bin kere ben söyledim. Sanji'nin yılından kasıt Sanji'nin saklanan geçmişinin ortaya çıkacak olmasıydı. Kendi kendinize gelin güvey olup daha sonra da sallamayın şunları diyorsunuz.
Aydınlattığın için teşekkür ederim :sapkali:
 
Biz olayları tümü ile görüyoruz fakat Luffy'nin penceresinden bakarsak elbette altında dram falan olduğunu düşünecek birisi değil şu aşamada.

Zira balıkadam arasından itibaren bu kadına kin duymaya başlamıştı çevresinden duyduğu hikayelerden dolayı.

Bu sebeple sadece Luffy'nin görüp, duyduklarını toplarsak asla aklına getirmez altında dramatik hikaye olduğunu bu ortamda.

Bu sebepten dolayı Luffy karakterine kızgın olmanız yanlış diye düşünüyorum. =)
 

consataro

Annesizlik kötü bir şey :( bu hafta anneler günü. Çok manidar bir bölüm. WB nin yaşadığı aile ozlemini(baba) temalı, bu seferde koca ana, çocuklarını yanında tutmaya çalışarak gideriyor. One piece diğer anımelerden ayıran en büyük özellik de bu herkez için anlamlı olması. Bütün annelerimizin annelerin gününü kutlar ellerinden öperim.
 
Luffy şu an plana göre hareket ediyor, sorgulamıyor. Ama iş önünde sonunda yumruklarla halletmeye kalacak. Roketler sadece güç düşüşü yaşatacak, Bege işe yaramış olacak. Ama büyük işi gene bizim taraftakiler yapacak. Bizim taraf diyorum zira Judge'nin bakışları bu işin sonunda Sanji'ye dolayısıyla da Luffy'e biat edebileceklerini düşündürdü. İşin ilginci Mom düşerse Luffy muhtemel yeni yonko olacak ve Judge bir yonko çatısı altına girmeyi çok istiyordu. Bakalım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık