Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 865: Hey, Anne!

Bölüm Nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    186
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Big Mom tayfası abartılıyor.

Big Mom tayfasının öfkeli ordusundan doğru düzgün 2 kişi kaldı. Bu ordudan Yonkou Bobbin'i Vito, Opera'yı da Jinbei tekledi. Kalan iki kişi de Amande ve Galette. Başka kimse kalmadı normal adamlarından. Farkında değilsiniz sanırım.

Geride:
Big Mom, Katakuri, Smoothie, Şişman 1. kızı, Daifuku, Oven ve Perospero var sağlam sayılabilecek. Diğerleri çöp. Ya bayıldılar ya da Sahte Luffy'lerle uğraşıyorlar. Bunların sağlamları Jinbei'den, Vito'dan tek yediler zaten. Diğerleri ne iş yapsın? :D

Ichiji gibi karizmayı Oven veya Daifuku'dan başka kim tutabilir? Reiju ablamızı Şişman kız dışında hangi BM adamı tutabilir?

Sanji 3 bölümdür dayak yiyor Daifuku'dan. Kardeşlerini kurtardıktan sonra çatır çatır dövemez mi? OP yav bu. Hep böyle olmuyor mu? :D Sanji dayağı yedi ama hala yeni teknik göstermedi. Gösterip dövüp geçemeyeceğinin garantisini kim verebilir?

Dressrosa'yı hatırlayın yav. Müttefiğimiz olan dev paramparça oldu sonra tek saldırıyla rakibini pert etti. Dressrosa'da 10 dövüş bir bölümde bitti. Dresrosa'yı unutmayın arkadaşlar. :(

BM, Katakuri ve Smoothie haricinde dövüşünü 1 bölüm sürdürebilecek karakter yok karşıda.
 
2016 da Sanji yılı olacaktı, yıl 2018 olacak haala bi esprisini göremedik. Bence bu editör açıklamalarına çok takılmamak gerekiyor.
Yahu yeter. Bin kere ben söyledim. Sanji'nin yılından kasıt Sanji'nin saklanan geçmişinin ortaya çıkacak olmasıydı. Kendi kendinize gelin güvey olup daha sonra da sallamayın şunları diyorsunuz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık