Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 863: Mükemmel Centilmen

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 175 87.9%
  • Orta

    Kullanılan: 20 10.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 4 2.0%

  • Kullanılan toplam oy
    199
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni tek şaşırtan Big mom nasıl olurda gerçek luffy i fark edemez :/ Kardeş yonkousun sen az bi kendine gel :/
 
@Densetsu no Samurai @Caesar bir ışıktır konusu gitmiş :) keşke genel tartışmada tartışsaydınız. Şimdi şöyle söylim op evreninde böyle şeylere çok takılmayın. Aşırı mantık aranır mı aranmaz elbet abartıyorsunuz. Yinede size ışıkla ilgili şunu söyleyebilirim. Modern fizikte ışık dalga ve tanecik modeliyle açıklanır. Yani ışık bir maddedir. Ama bunu üst düzey fizikte görebiliriz. Hatta ışığın madde olduğunu inkar edersek ışıkla ilgili şeyleri tam olarak açıklayamayız. Ama ışığa sadece madde dersekte herseyi açıklayamayız ışığa dalga dediğimiz yerlerde var. Kısacası odanın bu konuda vereceği cevap basit ışıkta bir madde dicek. Bundan uzatmanın buna takılmanın manası yok
 
Jimbei adamlık yapmış, sözleri çok iyiydi. Adam gibi adam.

@Smoker

BM'nin sağ koluna sen kimsin çömez beni koruyacak demesi cidden sıkıntı. Bu kadar güç farkı var mıdır sağ kol ile arasında sence?
 
Eğer bu şekilde bir gidişat ile düşerse Odanın daha önceki yaptıklarına benzemeyecek ve ters köşe olacağız. Ama tanıdığımız bildiğimiz Oda tayfanın bir kısmı ile, direk Boss'a karşı dövüş yaptırmaz onun için düşmez diyoruz.. Yani önce bütün adamlar düşmeliydi smothisinden katakurisine kadar 1 vs 1 ler izlenmeliydi sonra Luffy düşe kalka BM'ı yenmeliydi.. bu şekilde olmadı hikaye diğer bir nokta ise madem BM düşecek neden yazıtların kopyası çalındı ? düştükten sonra rahat rahat al kopyayı yapardı Oda.
Dressrosada da tayfanın yarısı yoktu ama Dof düştü değil mi, aynı şekilde orada da Sadı patlatıp kaçabilirlerdi ama kalıp savaşmayı tercih ettiler. Tamamen aynı senaryo, tayfanın yarısı yok lakin milyon tane müttefik ve müttefik olacak adam var, yine kopyayı alıp kaçabilirler lakin bir sebepten kaçmayacak ve savaşacaklar. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık