Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 863: Mükemmel Centilmen

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 175 87.9%
  • Orta

    Kullanılan: 20 10.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 4 2.0%

  • Kullanılan toplam oy
    199
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kuzuri

Kac bolumdur katakurinin nasil saldiracagini merak ediyordum ve tahmin ettigim gibi bacagiyla dovusiyor adam. Ve bu benim icin sanji vs katakuri demektir. BM u luffy jimbei ikilisinin halledecigini dusuniyorum.
 
O kuşun tepkileri, her şeyin olduğu gibi yansımasını sağlayacak. Crocoda Smokerı öne attılar Luffyi kimse bilmedi. Luffynin icraatları çoğu zaman gölgede kalıyordu bu defa olmayacak mangakanın mesajı bu. Bu durum BigMamın düşmeyeceği anlamına gelmiyor, elbette ki BigMam düşecek, Luffynin dövdüğü kim düşmemiş. BigMam Jinbeiye savaş açıyor Luffye seni yicem diyor tabi ki düşecek. :)
Eğer bu şekilde bir gidişat ile düşerse Odanın daha önceki yaptıklarına benzemeyecek ve ters köşe olacağız. Ama tanıdığımız bildiğimiz Oda tayfanın bir kısmı ile, direk Boss'a karşı dövüş yaptırmaz onun için düşmez diyoruz.. Yani önce bütün adamlar düşmeliydi smothisinden katakurisine kadar 1 vs 1 ler izlenmeliydi sonra Luffy düşe kalka BM'ı yenmeliydi.. bu şekilde olmadı hikaye diğer bir nokta ise madem BM düşecek neden yazıtların kopyası çalındı ? düştükten sonra rahat rahat al kopyayı yapardı Oda.
 
Mükemmel centilmen de Sanji olmali. Pasta düşerken kızı tuttu. :) tabi gidiş o gidiş. 3 göz değil dişi sinek de olsa olurdu. :) cehennemde 2 yıl...
 
Yalnız cidden o kuş MOM düşmeden o haberleri nasıl yapsın ya da bizimkiler yaşasın aşırı hızlı da olsa MOM düşecek bence öyle ya da böyle ki bana kalırsa MOM vs luffy+nami+brook belki bege , sanji+jimbei vs katakuri, smoothie' yi de vinsmoke lar alsa tamam işte gerisini de bege tayfası flan alsın bigmom düşer bu şekilde bence
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık