Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sarsıntı Meyvesi vs. Oyuncak Meyvesi

Etmişsiniz zaten:ehe:
Soru cevapta şöyle sormuştum;
meyveyi güçsüz birine yedirmiş zaten. Ama bence buq meyve olmuş. En güçlü paramecia gura gura demişti Oda. Wb bu sugarın meyvesini 25-30 yaşında falan yemiş olsa hem yaşlanmayacak(adam ne çektiyse yaşlılıktan çekti zaten) hemde öküz gibi meyve dokunduğu gider. O zaman sencede gura gura'dan güçlü olmuyor mu? (Gura gura yıkım gücü olarak daha yüksek olabilir ama 1v1 de ve yaşlanmamanında etkisiyle bu gözüme daha güçlü göründü. )

Wb dünyanın yaşayan en güçlü adamı diye geçiyor seride 70 yaşında gura gura var. OP evreninde güç 3 ana başlıkta.
1. Şeytan Meyvesi (wb de gura gura var Oda'nın dediğine göre en güçlü paramecia)
2.Haki
3.Fiziksel güç

Sıradan birisine yedirdiğinde hobi hobi pek işe yaramaz. Ama gura gura gene adaları yerin dibine geçirebilir buna eyvallah. Ancak hem haki olarak hemde fiziksel güç olarak dünyanın en güçlü adamına yedirirsen hobi hobi bence daha efektif olur.

Gura Gura no mi

Çok büyük yıkım saldırıları veriyor. Hem atak hem defans olarak çok iyi bir meyve.

Hobi hobi no mi

Dokunduğunu tekleme imkanı veriyor. Sınırsız gençlik veriyor. Ayrıca oyuncaklardanda ordu kurabilirsin. Bir arkadaşın dediği gibi geceleri normale dönmüyor oyuncaklar. Geceleri çalıştırılmak için toplanıyorlar. Oyuncağa çevirdikten sonra illa anlaşma yapacaksın diye bir şey yok, öldüredebilirsin.

Burda benim iddiamın çıkış noktası yaşın sabit kalması. 35 yaşındaki gura gura 35 yaşındaki hobi hobiyi çok rahat alır. Ama bence 70 yaşında kalbi tekleyen gura gura 35 yaşında full güç hobi hobiyi alamaz. Fiziksel gücünün katlanacağını düşünüyorum.

Ayrıca Garpta olsa ortalığı ağlatırdı diyenler var. İşte wb dünyanın en güçlü yaşayan adamıydı yani garptan güçlüydü. 35 yaşında kalsa öyle yavaş kalacağını düşünmüyorum. Wb gura gura kullanırken aşırı bir hız sergilemesine gerek kalmıyor eğer sizin iddia ettiğiniz gibi yavaş birisi olsa Shanksla kılıç tokuşturamazdı. Shanks daha hızlı olsa çizerdi Wbyi. Ki 70 yaşındaki hali o düşünün 35 inde olsa ne olurdu.

Benim anlatmak istediğimde buydu ama anlatamadım bir türlü gece. En "güçlü" derken "hangi özelliğine" göre en güçlü sorusu havada kalıyor. ODA en güçlü paramecia demiş evet ve kimse aksini iddia etmiyor. Gura gura en güçlü meyve olsada yenilmez değil. Bir vurur adayı ikiye böler ama öldüremeyebilir. b***z:Akainu.

Neye göre en güçlü kavramı kesinlikle önemli. En iyi demiyor, en kullanışlı demiyor, en pratik demiyor, en hızlı demiyor, enler çoğaltılabilir. Misal WB dünyanın en güçlü "adamı" diye öğrendik birde dünyanın güçlü "canavarı" çıktı. Bigmom'da büyük ihtimalle dünyanın en güçlü kadınıdır. Güçlü kavramı kesinlikle tekil değil. Hobi hobi meyve anlamında geri kalsada kullanıcıları WB ayarı adamlar olursa direkt KK yapacak meyve.
 
Haki Zırhı ya da Koka tarzı tekniklerin meyveye etkisi bilinmiyor. Şayet bu iki teknik de dokunuşun sonuçlarından kullanıcıyı koruyorsa, tüm yaptığın bu mantık boşa gidecek. Dokunma ile etki gösteren meyvelere bakarsan, ciddi manada dokunma konusunun o kadar basit olmadığını göreceksin. Bunun en güzel örneği Ain vs Zoro'dur.
 
Tabi haki konusu halen havada. Şuan eldeki bilgilere göre böyle konusuyorum. Başlangıç seviyedindeki haki bile meyveyi etkisiz kılıyorsa bu mantık yatar.
 
şu meyve varken oyuncak meyvesi nedir ya ? Bizim millet wb'ye meyve yedirmeye ne kadar meraklı zamanında goro goro yuda yedirmişlerdi
 
Tabi haki konusu halen havada. Şuan eldeki bilgilere göre böyle konusuyorum. Başlangıç seviyedindeki haki bile meyveyi etkisiz kılıyorsa bu mantık yatar.
Haki olayı hala tam aydınlanmadı sanırım. Karşıdakinin hakisini aşacak kadar yoğunlukta haki uygulayabiliyorsa meyve etkisiz kalmaz sanırım. Meyve serideki buglu meyvelerden birisi hiç olmasa daha iyi olurdu bence.
 
Şimdi düşününce güçlü adamlara hangi meyveyi yedirirsen yedir, o meyve daha güçlü görünüyor.
 
Hobi Hobi no Mi meyve yemiş kişilere etki ediyormu yani meyve yemiş kişiyi de oyuncağa çeviriyormu bilmiyorum. Eğer çeviriyorsa meyvesini etkisiz hale getiriyormu veya hakisi mükemmel ölçüde olan birine etki ediyormu, hakisini etkisiz kılabiliyormu, eğer etkisiz hale getirirse o meyve Garp gibi WB gibi Shanks gibi adamların elinde en güçlü meyve olabilir, hatta net dünyanın en güçlü insanı, yaratığı v.s. olursun. Ancak sadece oyuncağa çevirip bırakıyorsa ve meyve güçlerini veya hakisini tam anlamıyla kullanabiliyorlarsa oyuncak halinde ozaman yine sıkıntı çok büyük olur Hobi Hobiyi yemiş kişiye bundan dolayı bence net olarak (yıkıcılık olsun, ölümcül darbeler olsun, rakibi yok etme potansiyeli olsun, herşeyi ile) Gura Gura en güçlü paramecia.

Zaten serinin yazarı söylemiş en güçlü meyve olarak tartışmaya açık bir konu değil bence ancak en güçlü meyve sözünü söylememiş varsayarak yazdım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık