Etmişsiniz zaten
Soru cevapta şöyle sormuştum;
meyveyi güçsüz birine yedirmiş zaten. Ama bence buq meyve olmuş. En güçlü paramecia gura gura demişti Oda. Wb bu sugarın meyvesini 25-30 yaşında falan yemiş olsa hem yaşlanmayacak(adam ne çektiyse yaşlılıktan çekti zaten) hemde öküz gibi meyve dokunduğu gider. O zaman sencede gura gura'dan güçlü olmuyor mu? (Gura gura yıkım gücü olarak daha yüksek olabilir ama 1v1 de ve yaşlanmamanında etkisiyle bu gözüme daha güçlü göründü. )
Wb dünyanın yaşayan en güçlü adamı diye geçiyor seride 70 yaşında gura gura var. OP evreninde güç 3 ana başlıkta.
1. Şeytan Meyvesi (wb de gura gura var Oda'nın dediğine göre en güçlü paramecia)
2.Haki
3.Fiziksel güç
Sıradan birisine yedirdiğinde hobi hobi pek işe yaramaz. Ama gura gura gene adaları yerin dibine geçirebilir buna eyvallah. Ancak hem haki olarak hemde fiziksel güç olarak dünyanın en güçlü adamına yedirirsen hobi hobi bence daha efektif olur.
Gura Gura no mi
Çok büyük yıkım saldırıları veriyor. Hem atak hem defans olarak çok iyi bir meyve.
Hobi hobi no mi
Dokunduğunu tekleme imkanı veriyor. Sınırsız gençlik veriyor. Ayrıca oyuncaklardanda ordu kurabilirsin. Bir arkadaşın dediği gibi geceleri normale dönmüyor oyuncaklar. Geceleri çalıştırılmak için toplanıyorlar. Oyuncağa çevirdikten sonra illa anlaşma yapacaksın diye bir şey yok, öldüredebilirsin.
Burda benim iddiamın çıkış noktası yaşın sabit kalması. 35 yaşındaki gura gura 35 yaşındaki hobi hobiyi çok rahat alır. Ama bence 70 yaşında kalbi tekleyen gura gura 35 yaşında full güç hobi hobiyi alamaz. Fiziksel gücünün katlanacağını düşünüyorum.
Ayrıca Garpta olsa ortalığı ağlatırdı diyenler var. İşte wb dünyanın en güçlü yaşayan adamıydı yani garptan güçlüydü. 35 yaşında kalsa öyle yavaş kalacağını düşünmüyorum. Wb gura gura kullanırken aşırı bir hız sergilemesine gerek kalmıyor eğer sizin iddia ettiğiniz gibi yavaş birisi olsa Shanksla kılıç tokuşturamazdı. Shanks daha hızlı olsa çizerdi Wbyi. Ki 70 yaşındaki hali o düşünün 35 inde olsa ne olurdu.