Luffy bu meyveyi yeseydi şuan 3 imparator kalmıştı.
Saçma sapan meyveler bence.Luffy bu meyveyi yeseydi şuan 3 imparator kalmıştı.
Çok dengesiz ya. Hani hobi hobi yi Shanks'ın yediğini falan düşünüyorum da dengelenemezdi hiçbir şekilde.Saçma sapan meyveler bence.
beyazsakal ve ace aradan çıkarılması gereken karakterlerdi. Ace Luffy'nin önünü açmak için, Wbde BB'nin önünü açmak için ölmeliydi. Dolayısıyla ben mangaka'nın bilerek WB'yi güçten düşürdüğünü düşünüyorum. Kalbini bilerek tekletti, squardoya bilerek kancıklık yaptırdı ki bu onurlu ve bu çağın adı beyazsakal denilen adamı itibarsızlaştırmadan aradan çıkarabilsin. Zoanda olsa kalbi teklerdi. hobi hobinin verdiği yaşlanmama cidden büyük bir güç. Belki Law'ın meyvesi ölümsüzlük verirse bundan daha üstün olur.Hobi hobi de iyi ama beyazsakalın gücünü koruması için zoan mı yemesi lazımdı acaba. Hem hastalıkları iyilesebilir hemde yenileme hızı artar. Sonuçta one piece de dağları parçalayan şeyler yeri geliyor insana çizik atamıyorlar.
Öyle tabiki. Zaten seri oda tarafından işleniyor. Ne kadar tahmin yürütürsek güç kıyası yaparsak geneli boş çıkıyor.beyazsakal ve ace aradan çıkarılması gereken karakterlerdi. Ace Luffy'nin önünü açmak için, Wbde BB'nin önünü açmak için ölmeliydi. Dolayısıyla ben mangaka'nın bilerek WB'yi güçten düşürdüğünü düşünüyorum. Kalbini bilerek tekletti, squardoya bilerek kancıklık yaptırdı ki bu onurlu ve bu çağın adı beyazsakal denilen adamı itibarsızlaştırmadan aradan çıkarabilsin. Zoanda olsa kalbi teklerdi. hobi hobinin verdiği yaşlanmama cidden büyük bir güç. Belki Law'ın meyvesi ölümsüzlük verirse bundan daha üstün olur.
shanksın meyvesiz olduğu kesin değil ama garpa hangi meyve olsa abartı olur, yami yamili garpta korkunç olur hobi hobilide.Foxy'nin meyve gibi bu oyuncağa çeviren meyve olsun veya gençleştirip yaşlandıran meyve olsun cidden aşırı tehlikeli...
Garp ve Shanks meyvesiz ne haldeler... Siz düşünün bu sıradan gibi görünen 3 meyveden biri olsa nu iki kişide ilah olurlardı.