tsunami atıyor, aokiji tsunamiyi dondurmasa marinefordda ne olurdu sence meyve kullanıcılarına ?dostum alan etkili en yıkıcı güç bencede ama birebirde en etkili meyve değil. dünyaya zarar veriyor ama insana ne zarar verebilir.
tsunami atıyor, aokiji tsunamiyi dondurmasa marinefordda ne olurdu sence meyve kullanıcılarına ?dostum alan etkili en yıkıcı güç bencede ama birebirde en etkili meyve değil. dünyaya zarar veriyor ama insana ne zarar verebilir.
Bu yazdığın örnek için dragonball izle orada çok absürt bir versiyonuyla karşılaşacaksın ben hala inanmakta güçlük çekiyorum.Kuklaya dönüşen yenilmiş olmuyor ki. Atıyorum kaido’yu kukla yapsan da o haliyle döver zaten çoğu kişiyi
tsunami deprem meyvesinin bir gücü değil. deniz olmayan bir yerde de savaşabilirlerdi sonuçta. ayrıca tsunami sadece amiralleri değil wb tayfasını da vuracaktı.tsunami atıyor, aokiji tsunamiyi dondurmasa marinefordda ne olurdu sence meyve kullanıcılarına ?
OP evreni okyanusların üzerindeki adalardan oluşuyor, kendi tayfası duracağı yeri bildiği için az etkileniyor. O tsunami Marinefordu vuracaktı. Kaldıki wb ace diye tutturmasa direk olarak marinefordu üstündeki herkesle batırabilirdi. Bu arada bende hobili wbnin kazanacağını düşünüyorum ama deprem meyvesini savunmak zorunda kalmak da ne bileyimtsunami deprem meyvesinin bir gücü değil. deniz olmayan bir yerde de savaşabilirlerdi sonuçta. ayrıca tsunami sadece amiralleri değil wb tayfasını da vuracaktı.
Hocam abartma yok adam öyle tasarlamış sana mantıklı gelmiyor olabilir ama öyle.oda abartmış işte, deprem dediğin titreşim yapar, sallantı yapar, sabaha kadar sallasın bir etkisi olmaz normalde, çok daha yıkıcı meyveler olabilirdi.
Oda her tür ünvanda yaptığı gibi meyvelerde de 1234567 tane en güçlü çıkardı. Gram kaale alamıyorum o yüzden.Abartılma yok Oda'nin kendisi en güçlü diyor meyve hakkında e serinin yazarı Oda olduğuna göre yapcak bir şey yok
en güçlü meyve yami yami, gura gura en güçlü paramecia olarak geçiyor.Oda her tür ünvanda yaptığı gibi meyvelerde de 1234567 tane en güçlü çıkardı. Gram kaale alamıyorum o yüzden.
Gura Gura en güçlü meyve olarak değil Logialara denk en güçlü Paramecia olarak geçiyor bu arada.
Hocam ben en güçlü paramica diye hatırlıyorum.Oda her tür ünvanda yaptığı gibi meyvelerde de 1234567 tane en güçlü çıkardı. Gram kaale alamıyorum o yüzden.
Gura Gura en güçlü meyve olarak değil Logialara denk en güçlü Paramecia olarak geçiyor bu arada.