Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sarsıntı Meyvesi vs. Oyuncak Meyvesi

70 yaşında yerse, 70 yaşında kalıyorsun.
Anladım.O zaman 35 lik garp bu meyve ile gelene gidene tek atar :D Hızlı ve yüksek b.haki sahibi birisi karşısında ki rakip güçlü olsa bile kısa süre döver,ilk açıkta dokun olay bitti.Shiki nin meyve gibi açığı çok olacak meyve bu.Onunda dünyayı titretecek gücü ve meyvesi vardı saçma biçimde gitti.Burada da bu meyve küçük bir kızda.
 
Oyuncağa dönüşen kişilerin meyve güçlerine ne olduğu da ayrı bir husus. Ayrıca Akainu'nun uzaktan yapabileceği saldırıları da var. Kendini komple magmaya çevirip, dokundurtmama ihtimali de var.
Kyros'un güç seviyesini çok aşağılara düşürdüğünü varsayarsak Akainu'da oyuncağa dönüşürse coby gibi bir şey olur herhalde. Belkide WB onu oyuncak bir bite falan çevirir basar öldürür :D O kadarcık şey magma olsa olsa ne olacak. Akainunun uzaktan saldırısı üfleyerek söndürüyor adam. Shanks o magmayı öyle tutuyorsa 35 yaşındaki WB o magmayı içer çay olarak.

Tekrar etmekte yarar var. WB-Garp-Shanks-Rayleigh gibi adamlar pratik kullanışlı meyveler ile yenilmez olabilirler. WB'yi hana hana ile düşünemiyorum. Etrafta yüzlerce dev kol bacak çıkarsa o haki gücü ile adayı öylede yıkar valla :D
 
Hobi Hobi nin kullanım yeri olarak en doğru yer orası..Anca çöpleri temizlersin de bu oyuncaklar da yok olmuyor ki birde onlarla uğraşacaksın..Mesela Kyros da bug yaratmış meyve..Heykel var hikaye var ama hiç kimse hatırlamıyor biraz daha düşülse çözülebilir birşey bu.. Ayrıca Normal savaşta kullanılmaya uygun değil aman ben adam dokunayım sonra anlaşma yapayım diyene kadar alırlar aklını..



Tam olarak böyle birşey söylendi mi yani yendiği yaşta kalındığı ? Belki oyuncak temelli olduğu için Çocuk görünümü alıyordur kullanıcı..
Kız 10 yıl önce de aynıymış. Robin gibi çocukken yemiş olabilir. O yüzden böyle düşünüyorum. Çünkü hareketleri ve giyim tarzı da çocuksu.
 
En nihayetinde dikkatli davrandığı için bulunamıyor, doğru. Fakat bir çok şeyi de mevzuattan dolayı yapamadığı da bir gerçektir. Bu kadar iyi gizlenebilme ihtimali olsa, bunu lehine kullanmaz mı? Daha etken olmaz mıydı dünyada? Sadece bir soruydu benimkisi :)
Olabilirdi ama demin mesela söylediğin kurmaylar olayı için dahice bir plan şart.Aynı kiranın yaptıkları gibi yada memento filmindeki gibi kurgulaması lazım.Şöyle mesela :

Dragon en önemli adamlarıyla beraber oyuncağa dönüşecek.Bu gerçekleşmeden önce ejderler içine bir ajan sokacak.Tabii bu ajan diğerleri oyuncağa dönüşünce onları unutacak.Ona söylenenleride unutacak.Ama devrimci olduğunu unutmayacak.Bunu aşmak için kitabeler gibi yada vücüda yapılan mesaj verici dövmeler tarzı şeyler olması gerek.Yapılması gerekenler listesi vücuduna işlenecek yada tamamen bağlı kaldığı kutsal kitap gibi bir eserde yer alacak.Adamda bunlara harfiyen uyacak.Bilmeden takır takır uygulayacak sorgulamayacak violet gibi biride gerçekleri öğrenemeyecek.Oyuncakları bir şekilde içeri sokacak.Sonrada meyvenin etkisini ortadan kaldıracak.

Ancak buna benzer ince işlenmiş bir plan sayesinde dragon senin dediğin katakullileri gerçekleştirebilir benim düşünceme göre :D Meyvenin avantajları yanında dezavantajlarıda var.Ortadan kaldırılması gerek.
 

Unknown

Kız 10 yıl önce de aynıymış. Robin gibi çocukken yemiş olabilir. O yüzden böyle düşünüyorum. Çünkü hareketleri ve giyim tarzı da çocuksu.
Benim dediğimdede aynısı geçerli olabilir Logia da yenen meyvenin elementine dönüşüyor ve öyle kalıyor..Bu ise meyveyi yediğinde bir çocuğa dönüşüyor öyle kalıyor vede bu meyvenin gücü bir çocuğun isteyeceği birşey yani oyuncak..Silinme ise G2 gibi ekstra birşey..Davranışlarına gelirsek görünümünde olduğunu gibi karakterinide etkiliyor olabilir yada öyle davranmayı seviyordur..

Hatta şimdi şöyle birşey aklıma geldi..Şimdi Dof herşeyi planlıyor ilk önce gördüğümüz olaylar gerçekleşiyor.Ve isyancıları birşekilde bastırması gerekiyor ama plana göre halkın gözünde kahraman gözükmesi gerekiyor.Bu yüzden böyle bir meyve bulup meyveyi tayfasından birine yediriyor.Ve dediğim gibi meyvenin etkisi ile çocuğa dönüşüyor..Sugar çocuk görünümü ile Kyros u kandırarak oyuncağa dönüştürüyor en büyük tehtid de ortadan kalkmış oluyor.Ama kız meyveyi daha yeni yediği ve tüm etkilerini bilmediği için antlaşmayı akıl edemiyor ve Kyros özgürce dolaşabiliyor.Ondan sonraki tüm işlemlerde anlaşma yapılıyor..O kadar küçük yaşta yediği ve alışık olduğu meyvede Kyros u atlayacak kadar saçma bir haraket yapamaz.Bu alışkın olmadığını gösterir.Dofun tayfada ise o yaşta bir çocuğun olması baya garip kaçar fikrim ortalama böyle..
 
Hobi Hobi dedim.Saf haki kasan garp gibi adamları korsanlar kralının üstüne çıkartabilecek bir meyve .Öncelikle meyvede ustalaşmaya gerek yok anladığım kadarıyla .Haki kastığından dokunduğuna tek atarsın .Yaşlanmaman da cabası.Gücün hep zirvede olacak.Wb gibi maskara olmassın en azından : )
 

dusau

O arkadaşı linç edelim.
Etmişsiniz zaten:ehe:
Soru cevapta şöyle sormuştum;
meyveyi güçsüz birine yedirmiş zaten. Ama bence buq meyve olmuş. En güçlü paramecia gura gura demişti Oda. Wb bu sugarın meyvesini 25-30 yaşında falan yemiş olsa hem yaşlanmayacak(adam ne çektiyse yaşlılıktan çekti zaten) hemde öküz gibi meyve dokunduğu gider. O zaman sencede gura gura'dan güçlü olmuyor mu? (Gura gura yıkım gücü olarak daha yüksek olabilir ama 1v1 de ve yaşlanmamanında etkisiyle bu gözüme daha güçlü göründü. )

Wb dünyanın yaşayan en güçlü adamı diye geçiyor seride 70 yaşında gura gura var. OP evreninde güç 3 ana başlıkta.
1. Şeytan Meyvesi (wb de gura gura var Oda'nın dediğine göre en güçlü paramecia)
2.Haki
3.Fiziksel güç

Sıradan birisine yedirdiğinde hobi hobi pek işe yaramaz. Ama gura gura gene adaları yerin dibine geçirebilir buna eyvallah. Ancak hem haki olarak hemde fiziksel güç olarak dünyanın en güçlü adamına yedirirsen hobi hobi bence daha efektif olur.

Gura Gura no mi

Çok büyük yıkım saldırıları veriyor. Hem atak hem defans olarak çok iyi bir meyve.

Hobi hobi no mi

Dokunduğunu tekleme imkanı veriyor. Sınırsız gençlik veriyor. Ayrıca oyuncaklardanda ordu kurabilirsin. Bir arkadaşın dediği gibi geceleri normale dönmüyor oyuncaklar. Geceleri çalıştırılmak için toplanıyorlar. Oyuncağa çevirdikten sonra illa anlaşma yapacaksın diye bir şey yok, öldüredebilirsin.

Burda benim iddiamın çıkış noktası yaşın sabit kalması. 35 yaşındaki gura gura 35 yaşındaki hobi hobiyi çok rahat alır. Ama bence 70 yaşında kalbi tekleyen gura gura 35 yaşında full güç hobi hobiyi alamaz. Fiziksel gücünün katlanacağını düşünüyorum.

Ayrıca Garpta olsa ortalığı ağlatırdı diyenler var. İşte wb dünyanın en güçlü yaşayan adamıydı yani garptan güçlüydü. 35 yaşında kalsa öyle yavaş kalacağını düşünmüyorum. Wb gura gura kullanırken aşırı bir hız sergilemesine gerek kalmıyor eğer sizin iddia ettiğiniz gibi yavaş birisi olsa Shanksla kılıç tokuşturamazdı. Shanks daha hızlı olsa çizerdi Wbyi. Ki 70 yaşındaki hali o düşünün 35 inde olsa ne olurdu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık