Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 857: Kale

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    155
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vinsmoke ailesi -Sanji dahil- hepsi mal. Geçen bölümlerde de gösterdiler içtiklerini. Mom düşecekse de en azından baba ve kardeşleri katletsin.
Kardeşleri bilemem de baba bu arc ölmez. Vegapunk'un dostu olduğunu öğrendik böyle bir bilim adamını bu kadar erken harcamaz bence Oda.
 
West Blue ya dair bir şeyler öğrenmemiz iyi oldu sanırım bu denizin teması mafyalık üzerine Batının 5 büyük ailesinden biriymiş Capone Bege.

Chinjao Family ide bu ailelerden biri olabilir Nico Robin'in ve Daz Bonesin memlekette Westblue aynı şekilde Crocodile da buradan çıkmış olabilir.

Northblue da Krallıkları deviren suikastler düzenleyen Germa ile WestBlue da mafya ailelerini deviren Firetank Pirates in bir ittifağı olursa güzel olabilir..
 
Millet Begeye gülmüş...
Dragon devrim başlatınca cool oluyor.
Bege başlatınca...
Mom düşünce görüşürüz.
 
Ben E.Odanın bu arcta BMyi düşüreceğini düşünmüyorum. Bütün bosslarda düşecek hissiyatını yada düşeceğini belli etti Oda ancak burada hala bir düğünde karışıklık ne bileyim kaçma olayları konuşuluyor arc başından beri hala düşürme hissiyatını yada bossun yenileceğini açık açık belli etmedi en azından bana hissettirmedi.



Birde zaten o ada da şuanda BMyi indirecek kadar bir oluşum olduğunu sanmıyorum çok ekstrem kişiler gelmesi lazım inmesi için, davetlilerin ihanet edebileceğini düşünmüyorum. Edecek olan varsa da 1 2 kişiyi geçeceğini düşünmüyorum ve dayak yiyip oturacaklar onlarda bence.
 
Tekrar okudum ve tekrar emin oldum. Bege hayatının ayarını yiyecek. Bigmom mı olur Luffy mi olur bilmem ama fena mort olacak. Yazın bir köşeye.
 
@Monkey D. Dragon
Neyine güveniyor la bu? :D Yok Bigmom'ı indirecekmiş de yok canını sıkarsa Luffy'yi gömecekmiş de falan fişman işte. Bugüne kadar Op'ta yığınla egolu adam gördüm ama bu kadar egolu ve boş olanını ilk kez görüyorum. :S

@GeraltOfRivia
Bigmom'la olası bir kapışmada kendisi ne kadar etkisiz elemansa Luffy'nin de bir o kadar etkili eleman olduğunu göreceği için yemez. Gerçi Mom'a da yemez de güvendiği birileri var anlaşılan. Diyorum ya Neko'dan tırsan birisi Bigmom karşısında ruhunu teslim eder.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık