Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş şurada kimse Zoro haterı değil. Herkes Zoro'ya giydiriyor. Neden?
Çünkü Zoro fanları her buldukları fırsatta Zoro'yu öyle bir yüceltiyolarki Zoro fanı olmayıp normal bir şekilde Zoro'yu seven kısım dayanamayıp. Zoro'nun eksiklerini saymaya başlıyor. Ondan sonra Zoro haterı diye yaftalanıyor.
 
Ace kendini feda etti o vuruş sayılmaz. Adam Luffy'i deleceğine gel beni del dedi yani çıkıp ordan Ace tek vuruşta öldü demenin ne anlamı var ? Dof'u koy oraya o şekilde gel beni del desin onuda göçertir Akainu.
Adam kendini dikmiş artık dikilen iplik neden çözülsün ? bi açıkla hele bize ?
Dof'un organları yanmış mı yanmış ? eee daha ne anlatıyorsun burda, ben ne diyorum bak. G4 yanmış iç organlara sahip Dof'u yıkamadı, yanı kalkıp yıktı demek yalan söylemek olur önünü arkasını sen kendi hayal dünyana göre doldur sana göre az pişmiş olsun bana göre çok pişmiş.
Neyi açıklamış oldun. Ne fark edecek? Akainu da yakmış Law da yakmış. Sen yanmış olmanın organları yok olmuş olmanın bir seviyesini derecesini belirtmis oluyorsun su yorumunla. Bak bunu kendin söyledin. Mesajını oku.

Demek ki Dof' un iç organları Ace' in ki gibi tahrip olmamış. Erimemis yok olmamış. Ama önceki mesajlarında öyle bir bahsedip algi yaratiyorsun ki sanki Akainu WB ve Ace' in iç organlarını eritmia olduğu gibi Dof'un da organları işlevsiz kaldi. İşte böyle bir şey yok. O organlar yerinde ve çalışıyorlar. Aksi olsa bu sebepten öldüğunu bildiğimiz Ace gibi Dof'ta olmeliydi. Ki senin açından Dof daha dayanıklı demek gibi bir lüksün de yok. Gayette biliyoruz Ace' i Dof' tan önde gördüğünü. Ace' i salla. Dof'tan yine daha dayanıklı olduğu herkesçe kabul edilecek WB var. O adamın bile bu duruma tepkisi ara sıra yere eğilip kan kusmak oldu.
 
Son düzenleme:
La Zoro'nun nesini gördünüz de giydiriyorsunuz ? Bak arkadaş süpernova bu adam ve en dandik dedikleri Uruq neler yapmış görüyorsunuz. Önce bi bekleyin Zoro şöyle sağlam bi dayak yesin ondan sonra başlarsınız. Sizin bu hikayeleriniz çok komik ama :hhh:
Kendi kendinize yazıyorsunuz sabahtandır karışmasak yarına kadar devam edeceksiniz :a:

@Alpamis bunu söylemek istemezdim ama bazen feci çoşuyorsun, yaw bi git Ace'nin aldığı darbeye bak adamın göğsü boşluk ne yanmasından bahsediyorsun adamın göğsü yok olmuş biz burda organları yok olacakken kendini meyve yeteneği sayesinde ölümden kurtarmış Dof'tan bahsediyoruz verdiğin örneğe bi dön bak ya...
 
Yahu Luffy'nin dövüştüğü sıradaki stresi ile bir değil o. Yerde yatmış uykuya dalmış üstelik üzerinden belli bi zaman da geçmiş halini alan Zoro kan revan içinde sadece durabiliyor. Üstelik Luffy ciddi yaralar da almamış başka dövüşlerinde olduğu gibi. Kendi tekniklerinin oluşturduğu stres çoğunlukla. Teknikler gitmiş, Luffy iki seksen yatmış. Bunu baz alıp Zoro Luffy'den dayanıklı demek komik la. Herifin dövüştüğü stresten daha azıyla Zoro ancak ayakta durabiliyor. Adam büyük fedakarlık yapmış onu dahi bulandırma peşindesiniz.
 
Bence 10 dakikayı göremez. Suratına bi Rhino yese Yubashiri gibi toprağı görür.

Hem kılıcına sahip çıkmayan kılıç ustası mı olur. Dandik bi denizci askeri alıyor bu adamın kılıcını. Ayıptır. :/
Gömülmese de farketmez ki o kadar mesafe uçtuktan sonra Zoro, Luffyle bir daha zor karşılaşır :( Luffynin gidip Zoroyu bulması gerek.
 
La Zoro'nun nesini gördünüz de giydiriyorsunuz ? Bak arkadaş süpernova bu adam ve en dandik dedikleri Uruq neler yapmış görüyorsunuz. Önce bi bekleyin Zoro şöyle sağlam bi dayak yesin ondan sonra başlarsınız. Sizin bu hikayeleriniz çok komik ama :hhh:
Kendi kendinize yazıyorsunuz sabahtandır karışmasak yarına kadar devam edeceksiniz :a:
Peki.
 
Uruq sondaydı eskiden :artiz:
Senelerdir basbas bağırıyorum burada, Oruç hayvan oğlu hayvan çıkacak, adamın ödülü dini bir sembole gönderme diye. Tabii forum her zamanki gibi Kidd'i Luffy'den öne koyup, Hawkin'si, Drake'i falan Tanrı seviyesi yapıyordu. Sakalımız da var dinlenmiyoruz abi. Kidd'in Şanks'ı indirebileceğine inanmaya devam edin siz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık