Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro, Law'dan kuşbaşı yapar. Shamblesları anca yemek hazırlığı öncesinde sebzenin baharatın yerini aramasın diye Zoro'nun önüne sermesi için kullanır Law.
 
G4 kesinlikle yarım saatten uzun, bir saatten kısa sürüyor Doflamingo savaşında, fakat bu bütün gün boyunca dövüşmüş Luffy'nin g4 süresi. Dof Luffy'i görünce "Betin benzin atmış, yorulmuşa benziyorsun" diyor, Luffy de "Artistlik yapma lan pezo, Law da seni iyi mıncıklamış" diyor. Luffy Dof'a karşı g4'e girerken yorgun giriyor. 10 dakika dinlendikten sonra da anca 1 dakika dayanabiliyor g4'e(Tabii en güçlü saldırısını yapıyor, orası ayrı mevzu). Sapasağlam bir Luffy 1 saatten fazla g4'de kalabilirse şaşırmam. İnsanların günlerce dövüştüğü bir evrende bu süre kısa tabii, zaten uzun süre dayanabilse çok rahat amiral seviyesidir, şüphe etmem.
 
Avatarından utan. Bak sana yan yan bakıyor Zoro. Birazdan shishi sonson yapacak.
Onun şişisonson'u anca çizik atar. :/

Luffyi bırak Law bile Zoroyu pis harcar :(

Zoroda haki zayıf 1 kere. O kadar Mihawktan öğrenmiş kılıç çizilmesin cart curt ama son dk ya kadar basmadı o armamenti paşam. Niye çünkü az var hemen bitiyorsa demek :(
Dimi. Bir de G4 ile bir küsur saat duran Luffy'nin hakisiyle kapışacak sözde. :(
 
Zoro ayakta kalmış ama sadece ayakta kalmış. Sonrasında Ennies Lobby 'de e kadar etkilerini atlatamiyor. Chopper' ın da Zoro'yu tedavi ettiği bir gerçek.

Dof'un ise kendini tedavi ettiğini biliyoruz. İç organları ile dayanmış olsa bile savaşta yenildikten sonra bu adam direk kairoseki ile paketlendi. Yani adamın Chopper'ın Zoro' ya yaptığı gibi tedavi edilme sansı da olmadi.
Dof kendi gücünü de kullanamaz kairoseki ile bağlı. Ama Dof'ta bir sıkıntı görmüyoruz adam bülbül gibi sakıyor gemide.

Yanıgın derecesini tanımla? Öyle bir bahsediyon ve algi yaratiyon ki sanki iç organları erimiş yokolmus gibi. Ama sana sorsam Ace için daha dayanıklı daha güçlü dersin Dof'tan? Ama ne oldu Akainu tek yumrukla bildiğimiz gibi iç organlarını eritti yaktı? Ace için kabul etmesin ama Dof'un yapabildiğini 100' de birini bile yapamamış olmamasını.
Ace kendini feda etti o vuruş sayılmaz. Adam Luffy'i deleceğine gel beni del dedi yani çıkıp ordan Ace tek vuruşta öldü demenin ne anlamı var ? Dof'u koy oraya o şekilde gel beni del desin onuda göçertir Akainu.

Adam kendini dikmiş artık dikilen iplik neden çözülsün ? bi açıkla hele bize ?

Dof'un organları yanmış mı yanmış ? eee daha ne anlatıyorsun burda, ben ne diyorum bak. G4 yanmış iç organlara sahip Dof'u yıkamadı, yanı kalkıp yıktı demek yalan söylemek olur önünü arkasını sen kendi hayal dünyana göre doldur sana göre az pişmiş olsun bana göre çok pişmiş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık